24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesawat penumpang nabrak Samodra Pasifik nalika nyoba nampa ing Petropavlovsk

Airlines Kamchatka
Airlines Kamchatka
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dikenal minangka Timur Jauh ing Rusia, sawijining maskapai penerbangan lokal nabrak Samodra Pasifik Kulon nalika mlebu ing Kutha Rusia Petropavlovsk.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mabur ing Timur Jauh Rusia saka Petropavlovsk-Kamchatsky menyang Palana bisa uga nyebabake 23 penumpang lan 6 kru saka pesawat penumpang Kamchatka Airlines.
  2. AN-26 mungkasi komunikasi sadurunge kebangkrutan lan nabrak Samodra Pasifik.
  3. Layanan darurat ana ing adegan kanggo nggoleki sing slamet nalika cuaca ora apik.

Kapal-kapal penyelamat Rusia saiki ana ing segara samodra Samodra Pasifik Kulon, Selasa sore kanggo slamet ing pesawat Kamchatsky Airlines iki. Sinyal saka kothak ireng wis ditemokake.

Antarane 29 wong ing papan kasebut ana 2 bocah. Kahanan cuaca angel banget ing wilayah kasebut lan bisa uga nyebabake kacilakan kasebut.

Pamrentah lokal ujar manawa pesawat kasebut duwe sertifikat validitas udara sing sah lan kru kasebut wis lulus inspeksi sadurunge penerbangan.

Kasus pidana diwiwiti amarga nglanggar aturan keamanan lalu lintas lan operasi pesawat
Maskapai kasebut durung ngonfirmasi kacilakan kasebut

Kamchatka Airlines minangka maskapai Rusia sing ana ing Bandara Petropavlovsk-Kamchatsky. Operator sadurunge ngoperasikake layanan charter kanthi armada turboprop lan peralatan awak sempit.  

Petropavlovsk-Kamchatskiy iku sawijining kutha lan pusat administratif, industri, ilmiah, lan budaya Kamchatka Krai, Rusia. Pedunungé ana 179,780 jiwa. Kutha iki misuwur mung diarani Petropavlovsk. Kata sifat Kamchatsky ditambahake menyang jeneng resmi ing taun 1924.

Kutha iki nduweni papan sing apik banget ing Teluk Avacha lan ora digatekake karo rong gunung geni raksasa lan diubengi garis-garis dawa gunung sing ditutup salju.

Warta liyane babagan pesawat nabrak eTurboNews

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.