Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan

Liburan lan Vaksinasi ing Guam kanggo turis Taiwan

Vaksin ing Guam
Vaksin ing Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ana dhaptar tunggu sing dawa ing Taiwan supaya masarakat entuk vaksin COVID-19. Plancong menyang wilayah AS, Guam, kalebu vaksin, pantai tropis sing apik, lan rasa unik saka semangat Håfa Adai.

Print Friendly, PDF & Email
  1. dikenal minangka "Air V&V" kanggo "liburan lan vaksinasi," kalebu dosis vaksin pilihan kaping pisanan, kanthi kemungkinan dijupuk kaping pindho yen para plancongan tetep tinggal ing wilayah Amerika Serikat cukup suwe.
  2. Minat ing lelungan kasebut saya rame sawise pamrentah Guam ngilangi syarat karantina kanggo para pengunjung sing bisa nuduhake tes PCR negatif saka sajrone 72 jam sadurunge pesawat.
  3. Piagam EVA Air, Airbus A321-200, minangka salah sawijining penerbangan sing dikoordinasi karo macem-macem agensi perjalanan Taiwan, kayata Lion Travel lan Phoenix Tours. Luwih saka 2,000 pengunjung saka Taiwan samesthine ing wulan Juli lan Agustus.

Biro Pengunjung Guam (GVB) lan Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat nampi sambutan langsung pertama Guam saka Taiwan luwih saka setaun setengah taun. Penerbangan piagam EVA Air nggawa 153 penumpang menyang pulau kasebut kanggo melu program pariwisata vaksin Guam - Air V&V.

Luwih saka 2,000 pengunjung pungkasane bakal lelungan saka Taiwan menyang Guam kanggo divaksinasi lan nikmati preinan impen sekaligus.

Piagam EVA Air, Airbus A321-200, minangka salah sawijining penerbangan sing dikoordinasi karo macem-macem agensi perjalanan Taiwan, kayata Lion Travel lan Phoenix Tours. Luwih saka 2,000 pengunjung saka Taiwan samesthine ing wulan Juli lan Agustus.

Guam Taiwan
Turis Taiwanese bali ing Guam

"Iki minangka wiwitan kebangkitan industri nomer siji Guam," ujare Presiden & CEO GVB, Carl TC Gutierrez. "Aku matur nuwun marang Gubernur Lou Leon Guerrero amarga wis ndhukung program Air V&V, sing menehi kesempatan kanggo para vaksin lan uga ngalami semangat Håfa Adai."

GVB nyedhiyakake banyu kemasan gratis lan sanitaryer tangan kanggo para penumpang nalika budhal saka imigrasi menyang pos pemeriksaan Departemen Kesehatan Umum lan Layanan Sosial (DPHSS). Penumpang uga disambut musik Chamoru langsung dening Ruby Santos lan Jesse Bais.

"Aku pengin ngakoni kolaborasi hebat antara Kantor Guam Taiwan, EVA Air, lan mitra perdagangan plancongan liyane supaya sukses piagam iki," ujare Direktur Pemasaran Global GVB Nadine Leon Guerrero. "Kita pengin matur nuwun marang Otoritas Bandara Internasional Guam, Bea Cukai lan Karantina, Polisi Bandara, lan Kesehatan Masyarakat amarga terus kerja bareng nampi para pengunjung ing pulau sing apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.