24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Breaking Hongaria News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Budapest menyang Paris diterusake maneh dening Transavia

Penerbangan saka Budapest menyang Paris diterusake maneh dening Transavia
Penerbangan saka Budapest menyang Paris diterusake maneh dening Transavia
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Budapest bakal nawakake maneh sambungan menyang Bordeaux, Marseille, Nice, Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle, lan Paris Orly.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pasangan Bandara Budapest ing Paris karo Transavia.
  • Miwiti maneh tanggal 22 Oktober 2021, Transavia bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu saka ibukutha Prancis ing dina Jumuah lan Minggu.
  • Bandara Budapest bakal nawakake maneh sambungan menyang Bordeaux, Marseille, Nice, Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle, lan Paris Orly.

Bandara Budapest seneng banget ngumumake manawa mitra maskapai kasebut Transavia saiki janji kanggo mbukak maneh hubungan antara ibukota Hungaria lan Paris kanggo musim salju sing bakal teka. Peluncuran tanggal 22 Oktober 2021, operator kasebut bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu saka ibukutha Prancis ing dina Jumuah lan Minggu, sing cocog kanggo kunjungan akhir minggu menyang kutha sing dirayakake.

Prancis mesthi dadi salah sawijining pasar negara paling gedhe ing Budapest lan dadi maskapai murah klompok Air France-KLM gabung maneh ing pasar pungkasan taun iki, gerbang Hongaria bakal nawakake maneh koneksi menyang Bordeaux, Marseille, Nice, Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle, lan Paris Orly.

Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest komentar: "Sambungan maneh karo kutha-kutha utama ing Eropa penting banget kanggo pembangunan anyar kita. Paris misuwur amarga akeh kamulyan - seni, mode, gastronomi, lan budaya - aku yakin manawa rute iki ora mung bakal misuwur karo penumpang Hongaria sing pengin njelajah Prancis, nanging uga sing pengin ngunjungi keajaiban kita dhewe ing Budapest. " Bogáts nambahake: "Bandara Budapest saiki maju lan woro-woro paling anyar Transavia minangka langkah liyane kanggo masa depan kita."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.