24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Inggris kanggo ngilangi kabeh watesan COVID-19 tanggal 19 Juli sanajan ana kasus anyar

Inggris kanggo ngilangi kabeh watesan COVID-19 tanggal 19 Juli sanajan ana kasus anyar
Inggris kanggo ngilangi kabeh watesan COVID-19 tanggal 19 Juli sanajan ana kasus anyar
ditulis dening Harry Johnson

Amarga larangan kasebut dibuwang, pamrentah ora bakal nuntut wong liya nyambut gawe ing omah lan watesan jumlah wong sing diidini ngunjungi omah perawatan bakal ditinggalake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Topeng rai ora bakal dibutuhake maneh ing transportasi umum.
  • Klub wengi Inggris bakal dibukak maneh.
  • Watesan ukuran klompok ing omah pribadi nganti enem wong bakal dibatalake.

Perdana Menteri Inggris Boris Johnson ngumumake Inggris bakal ngeculake meh kabeh curb COVID-19 sing isih ana, kalebu kabeh watesan ukum ing tanggal 19 Juli. Perdana Menteri ngumumake pengumuman kasebut sanajan ana peningkatan kasus virus corona anyar lan ngarepake luwih akeh matine virus kasebut.

Topeng rai ora bakal dibutuhake maneh ing transportasi umum, klub wengi bakal dibukak maneh lan watesan ukuran klompok ing omah pribadi nganti enem wong kabeh bakal dibuwang, ujare Johnson ing sawijining konferensi pers.

Watesan liyane kanggo jumlah wong ing pesta pernikahan lan panguburan uga bakal dipungkasi, uga syarat-syarat jarak sosial lan matesi bar lan restoran mung kanggo layanan meja.

Johnson ujar manawa Inggris isih ndeleng infeksi COVID-19 sing tambah akeh lan dirawat ing rumah sakit, ngelingake yen bisa ana 50,000 kasus saben dina nganti tanggal 19 Juli.

"Kita kudu ngrampungake awake dhewe kanthi luwih akeh kematian saka COVID," ujare, lan nambahake manawa pamrentah kudu njupuk keputusan babagan "ati-ati lan imbang" babagan larangan.

Johnson ujar manawa dheweke ngarepake pamrentah bakal bisa ngatasi mayoritas watesan sing isih ana ing tanggal 19 Juli, kanthi tinjauan babagan data kesehatan paling anyar tanggal 12 Juli.

Tes nasional, sistem tilak lan isolasi nasional bakal tetep diwiwiti wiwit tanggal 19 Juli, ujare Johnson, sanajan pamrentah mriksa macem-macem pengaturan kanggo wong sing divaksinasi kanthi lengkap lan bocah-bocah. Masyarakat isih kudu ngisolasi awake dhewe yen tes positif kena virus utawa diprentah karantina dening NHS Test and Trace.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.