24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

2021 Kutha Taman Anjing AS Paling Apik

2021 Kutha Taman Anjing AS Paling Apik
2021 Kutha Taman Anjing AS Paling Apik
ditulis dening Harry Johnson

Sampeyan ora bakal nemokake papan ijo sing ramah bocah ing endi wae ing Amerika, lan yen sampeyan ngerti, kabeh mau ora bakal mandang.

Print Friendly, PDF & Email
  • San Francisco duwe dominasi liyane ing taman taman asu ing Amerika dadi Kutha Dog Dog Paling apik ing No 1.
  • Boise, Portland, lan Henderson duwe telung taman asu paling dhuwur ing AS nalika disetel kanggo ukuran populasi.
  • Kutha paling gedhe ing Lone Star State ngrampungake rangking kanthi buntut ing antarane sikil.

Taman asu minangka papan sing cocog kanggo para bocah cilik - lan sing duwe. Nalika bayi wulune bebas lan nggawe pals, ibu lan bapak bisa sosialisasi karo penyayang asu liyane. 

Nanging sampeyan ora bakal nemokake papan ijo sing ramah kanggo bocah ing endi wae Amerika, lan yen sampeyan nindakake, kabeh mau ora bakal padha mambu. Dadi, apa Kutha Taman Anjing Best 2021? 

Ahli peringkat 97 US kutha adhedhasar akses, kualitas, lan faktor iklim kanggo ngerteni.

Deleng 10 kutha endi wae (lan 10 sing ketinggalan) bungkus ing ngisor iki, banjur sawetara sorotan lan sorotan saka laporan kasebut.

Kutha Taman Anjing Best 2021
UrutanCity
1San Francisco, CA
2Oakland, CA
3Portland, OR
4Boise, ID
5Fremont, CA
6Henderson, NV
7Norfolk, VA
8Long Beach, CA
9Chula Vista, CA
10Tampa, FL
Kutha Taman Asu Paling Ala 2021
UrutanCity
88Fort Worth, TX
89Arlington, TX
90Plano, TX
91Cincinnati, OH
92Wichita, KS
93Newark, NJ
94Cleveland, OH
95Garland, TX
96Omaha, NE
97Laredo, TX

Sorotan lan Sorotan:

San Francisco: Pimpinan Paket: Golden City duwe dominasi liyane saka taman taman asu ing Amerika dadi Kutha Dog Dog Paling apik ing No 1.

Anjing jelas dadi kanca paling apik kanggo pria / wanita ing kene: Pups (miturut omongane uwong) luwih akeh tinimbang bocah - bocah manungsa, yaiku - ing San Francisco. Dadi wajar yen kutha kasebut bakal nyedhiyakake akeh papan ijo kanggo salah sawijining populasi paling gedhe. Kasunyatane, Kutha Emas ngungkuli 92 kutha liyane kanthi jumlah taman asu saben 100,000 jiwa (rong sikil) warga.

Pasangan sing performa apik ing Access (No. 5) kanthi swasana seger (No. 8), lan San Francisco kanthi gampang entuk setengah poin ing ndhuwur Oakland supaya entuk posisi pertama ing umume. Kutha iki njupuk katresnan kirik menyang level anyar.

Kulon ing Acara: San Francisco dudu siji-sijine kutha kulon sing nyolong fokus ing rangking kita. Papat kutha liyane ing California, bebarengan karo Portland, Oregon, nomer 3, Boise, Idaho, nomer 4, lan Henderson, Nevada, ing nomer 6 ngaku papan liyane ing 10 paling dhuwur.

Kepiye cara Kulon menang ing balapan kasebut? Kutha-kutha paling gedhe ing California nemplek ing iklim jinis Mediterania - cocog kanggo kunjungan taman asu sing nyenengake ing taun kepungkur. Boise, Portland, lan Henderson, ing sisih liyane, duwe telung taman asu paling dhuwur ing negara kasebut nalika disesuaikan karo ukuran populasi. Urip karo kanca kanine ing salah sawijining kutha kasebut, lan sampeyan bakal ngunggahake bocah sing rusak.

Kutha Texas ing Doghouse: Kutha paling gedhe ing Lone Star State ngrampungake rangking kanthi buntut ing antarane sikil. Ing nomer 41, El Paso dadi puncak ing antarane kutha Texas. 

Sayange, limang kutha Texas mlebu ing sisih ngisor 10, kalebu Fort Worth, Arlington, lan Plano ing papan nomer 88 nganti 90, lan Garland ing nomer 95. Laredo teka paling pungkasan.

Apa sing nuduhake penampilan sing kurang apik? Kekurangan akses menyang taman asu biasane disalahake. Kanggo Laredo, iki uga kualitas taman sing kurang apik - nyatane paling mlarat ing antarane kutha-kutha sing kita ngukur. Ala, Texas!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.