24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Lima pesisir ora ketinggalan nalika preinan ing Seychelles

Pasisir Seychelles

Misuwur amarga kaendahan alam lan flora lan fauna sing luar biasa, pesisir sing katon biru lan banyu anget Seychelles katon apik. Saka cresent empuk bubuk-cilik sing adoh nganti pucuk dawa sawit lan pinggiran, saben pulau duwe rahasia "anse".

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles minangka sawijining nusantara ing Samodra India kanthi jeneng luwih saka 100 pulau sing apik.
  2. Ana luwih saka 120 pesisir sing nggumunake bisa dikunjungi nalika ngunjungi negara swarga sing kebak ing samodra.
  3. Mangkene 5 pantai paling apik sing kudu ana ing dhaptar wisata sing kudu dikunjungi nalika ing Seychelles.

Kanthi luwih saka 120 pantai bisa dipilih mung ing telung pulau utama Seychelles, iki kalebu limang pantai sing pancen kudu ana ing dhaptar persinggahan para pengunjung.

KUNCI ANSE

Papan ndhelik sing apik, ing La Digue, Anse Cocos ana ing pesisir wétan pulo cilik Seychelles lan mung bisa diakses kanthi kenaikan 30 menit, kanthi njupuk dalan saka Grand Anse utawa ing arah liyane saka Anse Fourmis. Kurang misuwur tinimbang Anse Source D'Argent sing akeh foto, sing nuduhake fitur sing padha, Anse Cocos sing apik banget amarga aspek sing kasepen, sing nggawe kabeh jimat.

ANSE LAZIO

Dikenal minangka pantai paling misuwur ing Praslin, Anse Lazio asring didaftar ing antarane sepuluh pantai paling dhuwur ing donya. Pengawal granit umur-lawas njaga ing loro ujung wedhi putih alus sing sampurna gambar tumuju banyu sing bening, cocog kanggo renang lan snorkeling. Mesthi ana ing dhaptar pengunjung, Anse Lazio tetep setuju lan ora bakal kuciwa.

ANSE GEORGETTE

Favorit liyane ing Praslin, Anse Georgette sing paling apik regane mlaku nganti 30 menit liwat lapangan Constance Lemuria Resort sing mewah. Utawa, bisa diakses nganggo kapal. Yen sampeyan tekan Anse Georgette, sampeyan mesthi bakal ditaklukake karo wedhi empuk bubuk sing dibumboni flora tropis sing subur, uga papan snorkeling sing apik banget.

ANSE SUMBER D'ARGENT

Dianggep minangka pantai paling foto ing donya, lan bisa diakses nganggo sepeda liwat La Digue's L'Union Estate, landmark unik iki terkenal amarga watu granit sing gedhe nanging uga pasir putih sing lembut lan perairan pirus sing bening. Ngayomi karang, segara ora tenang terus-terusan ing Anse Source D'Argent, dadi favorit kanggo kulawarga lan pasangan sing pengin digoyang ombak utawa nyoba snorkeling. Mesthine, yen sampeyan ana ing La Digue!

ANSE TAKAMAKA

Asse diterangake minangka "apik banget" utawa "luar biasa," Anse Takamaka minangka salah sawijining pesisir paling apik ing Mahé. Dumunung ing sisih kidul Mahé, Anse Takamaka nggambarake pantai sing sampurna karo kertu pos, ing endi segara liar Samodra India tekan pesisir.

Warta liyane babagan Seychelles

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.