24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Kolombia Mexico Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Amerika ngumumake penerbangan Kolombia, Meksiko lan AS anyar saka Miami

American Airlines ngumumake penerbangan Kolombia, Meksiko lan AS anyar saka Miami
American Airlines ngumumake penerbangan Kolombia, Meksiko lan AS anyar saka Miami
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi wara-wara saiki, Amerika luwih negesake jabatan minangka maskapai paling gedhe ing MIA, sing ngoperasikake 341 penerbangan saben dina paling dhuwur ing musim salju iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • American Airlines nguatake anané ing MIA kanthi rong tujuan internasional anyar ing Meksiko lan Kolombia ing wulan Desember.
  • Enem rute domestik anyar diluncurake ing musim salju iki, luwih nyambung Florida Selatan menyang jaringan global sing paling jembar.
  • Ing pungkasan taun, wong Amerika bakal nawakake luwih saka 130 tujuan nonstop saka MIA, sing paling akeh yaiku operator apa wae.

Musim iki, American Airlines bakal terus nambah jejak ing gerbang internasional paling gedhe, Bandara Internasional Miami (MIA), nambahake rong tujuan internasional anyar lan enem rute domestik anyar. Kanthi wara-wara saiki, Amerika luwih negesake jabatan minangka maskapai paling gedhe ing MIA, sing ngoperasikake 341 penerbangan saben dina paling dhuwur ing musim salju iki.

"Kanthi luwih saka 30 taun layanan, Amerika lan bakal dadi maskapai kelairan kutha Miami, lan kita bangga bisa ngiyatake jejak ing hub MIA ing pungkasan taun iki," ujare Juan Carlos Liscano, Wakil Presiden Operasi Hub MIA. "Layanan anyar kanggo Tel Aviv, Paramaribo, Chetumal lan San Andres, lan penerbangan domestik liyane ing musim salju iki, minangka bukti komitmen kita kanggo pembangunan ekonomi komunitas kita amarga terus berkembang lan beda."

"Aku seneng banget karo komitmen American Airlines kanggo luwih maju ing Miami-Dade County kanthi rute sing luwih akeh lan nambah penerbangan sing bakal teka ing Bandara Internasional Miami," ujare Ralph Cutie, Direktur Sementara MIA. "Industri pariwisata ing County wis meh bali menyang level pra-pandemi, lan umume amarga layanan American Airlines sing ora goyah kanggo komunitas kita minangka mitra maskapai paling sibuk."

Konektivitas sing luwih apik kanggo Amerika Latin lan Karibia

Ing wulan Desember, operator kasebut bakal ngluncurake rong rute internasional anyar saka MIA: Chetumal, Mexico (CTM); lan Pulo San Andres, Kolombia (ADZ). Kanthi rute anyar kasebut, wong Amerika bakal nglayani 28 tujuan ing Meksiko - sing paling akeh operator AS - lan pitung ing Kolombia.

TujuanfrekuensiPenerbangan Miwiti
ADZRebo lan SetuDec. 4
CTMRebo lan SetuDec. 1

Nem cara anyar menyang kidul mangsa iki

Ing musim salju iki, para pelanggan Amerika bakal seneng srengenge, pasir lan hiburan wengi sing misuwur ing dunya Florida Selatan kanthi syarat paling apik lan jadwal sing cocog kanggo maskapai apa wae. Operator kasebut nambahake layanan mangsan saben dina ing antarane MIA lan Salt Lake City (SLC); lan layanan Setu mangsan menyang Albany, New York (ALB); Burlington, Vermont (BTV); Madison, Wisconsin (MSN); Syracuse, New York (SYR); lan Tulsa, Oklahoma (TUL).

TujuanfrekuensiPenerbangan Dioperasikake
ALBDina Setu6 November - 2 April
BTVDina Setu6 November - 2 April
MSNDina Setu6 November - 2 April
SLCSaben16 Desember - 4 April
SYRDina Setu6 November - 2 April
TULDina SetuWiwit taun wiwit 6 November

Saliyane rute anyar kasebut, layanan mangsan saben dina saiki menyang Oklahoma City (OKC) dadi babak taun. Layanan mangsan menyang Fayetteville, Arkansas (XNA) lan Milwaukee (MKE) bali menyang MIA nalika Setu antara 6 November lan 2 April.

Awal musim panas iki, Amerika ngluncurake layanan anyar kaping telu saben minggu saka MIA menyang Tel Aviv, Israel (TLV), uga layanan domestik anyar menyang Huntsville, Alabama (HSV); Little Rock, Arkansas (LIT); Milwaukee (MKE); Portland, Maine (PWM); lan Rochester, New York (ROC). Layanan antara MIA lan Bangor, Maine (BGR) diluncurake tanggal 3 Juli. Wiwit tanggal 7 September, Amerika uga bakal dadi maskapai AS pertama lan mung sing nawakake layanan nonstop kanggo Paramaribo, Suriname (PBM). Penerbangan bakal dioperasikake kaping lima saben minggu kanthi jadwal sing cocog kanggo para pelanggan sing lelungan ing Amerika Serikat kanggo nyambung liwat MIA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.