24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Aksesoris Ranger Polaris Paling Apik

ditulis dening editor

Pambuka

Rangers Polaris minangka jeneng paling gedhe ing pasar utilitas, lan milih aksesoris kasebut bisa uga angel banget.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Isih ana macem-macem aksesoris aftermarket sing kasedhiya karo macem-macem pengecer.
  2. Kajaba iku, ana macem-macem model liyane sing kasedhiya ing ranger Polaris.
  3. Dadi, sampeyan bakal entuk akeh pilihan kanggo ngatur kendaraan lan cocog karo kabutuhan.

Iki minangka aksesoris ranger Polaris sing paling apik sing kasedhiya supaya sampeyan bisa luwih seneng kulo.

Ban Lan Rodha

Nalika nyopir ing bantala kasar, ban Polaris Ranger sampeyan duwe peran penting. Dheweke nyedhiyakake pengalaman off-road sing apik lan aman lan awet banget. Iki mbantu ningkatake kinerja para ranger nalika nyopir ing lapangan sing angel. Cocog karo kendaraan kasebut kanthi becik lan nyengkuyung menehi kinerja sing paling apik.

Panel mburi

Panel mburi mbantu nyegel segel ing taksi lan nglindhungi sampeyan saka bledug nalika sampeyan lagi ing trek. Yen sampeyan mung duwe kaca depan lan ora ana panel mburi, bledug lan rereget cenderung mlebu taksi saka mburi kanthi kekuwatan. Dadi, penting banget kanggo nambah Polaris Ranger kanthi nginstal panel mburi.

Pemanas Kab

Yen sampeyan kepengin banget nalika nunggang, sampeyan kudu nginstal pemanas taksi. Sistem iki minangka pilihan paling apik kanggo musim tartamtu kayata musim gugur lan musim salju. Uga kasedhiya sawetara alat pemanas lan alat pemanas. Iki mbantu ngontrol iklim ing njero taksi lan anget nalika mangsa adhem. Uga ngemot saluran sing diarahake kaca ngarep sing mbantu nglindhungi kaca ngarep saka frosting nalika awan adhem.

Pintu

Kanthi nambahake Pintu Ranger Polaris, sampeyan nambah perlindungan saka elemen off-road kayata rereget, bledug, nyuda tingkat gangguan interior, lan bisa ngrasakake pengalaman sing luwih kepenak. Nanging, saben penunggang ngujo macem-macem jinis lawang. Uga, instalasi saka Lawang Ranger Polaris cukup gampang. Contone, lawang poli, njaga udan, salju, rereget, lan lebu ranger sampeyan bebas. Kajaba iku, lawang kanvas digawe nganggo bahan Vinil sing dilindhungi UV. Sampeyan uga bisa milih lawang aluminium kanggo Polaris Ranger. Dheweke bakal mbantu njaga rereget lan kerikil lan njaga pengalaman nunggang hawa terbuka.

Winches

Penting kanggo nggawa sawetara bala kanggo kahanan darurat apa wae. Winch migunani banget ing pirang-pirang kahanan. Contone, yen dalan udan saka udan, sampeyan bisa terus maju. Kajaba iku, yen ranger sampeyan wis rusak, kendaraan liyane bakal narik ranger nerusake nggunakake winch.

Atap

Nunggang Polaris Ranger sampeyan ing cuaca sing angel, sampeyan kudu atap awet. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah pengalaman karo ranger amarga ana macem-macem pilihan kayata poli, baja, lan kanvas.

kesimpulan

Sampeyan bisa uga seneng Polaris Ranger, nanging sampeyan bisa nambah pengalaman kanthi nggunakake aksesoris paling dhuwur. Sampeyan bakal luwih nambah kenyamanan lan menehi kulo sing luwih lancar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.