Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Layanan penerbangan nonstop Zurich-Montego Bay minangka game-changer

Pilih basa sampeyan
Nathania Hall, sing bebarengan karo ibune Sanchia Gordon-Hall, sing pisanan mangkat penerbangan nonstop sing diluncurake saka Zurich menyang Montego Bay, Senin wengi, tanggal 5 Juli, menehi ucapan manut COVID-19 saka Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett. Aula minangka wong Jamaika sing manggon ing Austria.

Wengi pungkasan (5 Juli) penerbangan langsung perdana antarane kutha finansial Swiss, Zurich lan Montego Bay, minangka tandha pangaturan pesawat udara penting sing diwenehake minangka game-changer kanggo industri pariwisata Jamaika sing pulih.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Bartlett ujar manawa penerbangan wiwitan antara Zurich lan Montego Bay bakal ningkatake konektivitas saka bagean Eropa.
  2. Panjaluk kanggo Jamaika luwih konsentrasi lan masing-masing negara duwe kapasitas kanggo nyopir nomer.
  3. Jamaika ora mung dianggep minangka pusat liburan kanggo kelas ekonomi nanging uga kanggo demografi sing apik lan apik regane dhuwur.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake layanan kasebut "game-changer ing syarat-syarat ningkatake konektivitas saka bagean Eropa," sawise nampani Kapten Patrick Ritter lan kru pesawat Edelweiss Airline, sing nggawa 99 penumpang nalika mbukak. Ngerteni pentinge, Menteri kasebut ujar: "Saiki kita ngerti manawa panjaluk kanggo Jamaika luwih akeh konsentrat lan negara-negara masing-masing duwe kapasitas kanggo nyopir jumlah sing cukup kanggo nggawa pesawat mandheg menyang Montego Bay."

Acara kasebut dielingi, kanthi Menteri Bartlett ngaturake hadiah kanggo Kapten Ritter sing nganyari hubungane karo Montego Bay. Kanthi kenangan yen ana ing kene 15 taun kepungkur lan seneng banget, dheweke bali dadi "rasa seneng."

Zurich minangka salah sawijining kutha paling sugeh ing Eropa lan Pak Bartlett ndeleng manawa minat bakal teka Jamaika minangka "pratelan gedhe manawa Jamaika ora mung dianggep minangka pusat liburan kanggo kelas ekonomi nanging uga kanggo demografi sing apik lan regane dhuwur." Dheweke ujar iki penting amarga ngasilake kapercayan luwih akeh kanggo mbangun level sing luwih dhuwur, "supaya sumber daya sing bakal tetep ana ing Jamaika kanggo mbantu ekonomi bisa dibangun."

Nalika nampani layanan kasebut, Direktur Pariwisata, Donovan White ujar manawa Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) wis kerja terus-terusan kanggo narik kawigaten para pengunjung, sanajan pandemi COVID-19. "Kita kerja keras banget kanggo panjaluk sing wis digawe, lan ora ana usaha ing pasar kanggo njamin manawa Jamaika dipanggonke dadi salah sawijining tujuan paling apik sing kasedhiya kanggo para plancong sing siyap lelungan, ”jarene.

Pak White ujar sawise wiwitan pandemi taun lalu, "Jamaika lan Dewan Pariwisata nggawe komentar luwih akeh babagan tujuan kasebut tinimbang sing wis digawe sadurunge ing sejarah lan kita sengaja nindakake amarga kita kudu nggawe manawa kita ngliwati pandemi lan metu saka iku, manawa kita bisa nyedhiyakake Jamaika kanthi cara sing bakal terus nuntut panjaluk kasebut. "

Edelweiss diakoni minangka maskapai penerbangan santai Swiss, kanthi penerbangan saka Zurich menyang luwih saka 70 tujuan.

Sementara, Bandara Internasional Sangster lagi rame karo kegiyatan ditambah karo sawetara penerbangan anyar menyang Jamaika.

Kepala Eksekutif MBJ Bandara Ltd., Shane Munroe ujar manawa pemulihan pariwisata lagi ditindakake kanthi operasi ing bandara pindhah saka 30 persen ing wulan Januari dadi luwih saka 70 persen ing pungkasan wulan Juni, yen dibandhingake karo 2019 lan "kanggo musim panas, prospek katon apik umume saka Amerika Serikat. ” Dheweke nambahake, sekitar 80 persen tenaga kerja bandara wis kerja maneh.

Dheweke ujar manawa wulan Juni wulan sing kuwat karo luwih saka 200,000 penumpang sing teka ing bandara lan jumlah sing luwih gedhe dikarepake ing wulan Juli lan Agustus, yaiku musim panas sing paling dhuwur, "lan prospek musim salju positif. Saiki, kita ora duwe penerbangan Eropa sing mlebu, dadi yen sampeyan nambahake penerbangan saka TUI, penerbangan saka Kanada sing alon-alon bali, Inggris uga, pasthine wis pulih. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.