24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Grup IMEX mbukak rahasia

Rahasia IMEX dicethakaké

Sawise sidhang sukses wulan kepungkur, IMEX ngundang para pamiarsa BuzzHub kanggo gabung karo "Gather Buzz Fest" ing platform Gather.Town kanggo menehi tandha dina nutup dina Buzz Inovasi Ekstrem ing dina Rebo, 7 Juli.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka Gather Buzz Fest sing pertama - Dina Dina IMEX sawise pesta.
  2. Gather.Town minangka platform game kanthi getaran retro sing kuat ngelingake game arcade 80an.
  3. Para pamiarsa milih avatar, milih klambi, lan pindhah menyang digital sing ora dingerteni saka desktop.

IMEX's Gather Buzz Fest duwe ruangan game, tendha hiburan sing Kesalahane, campfire musik, parklands lan lelungan bebas pulau. Pamilik asu dijaluk nggawa pooches nyata-nyata ing layar nalika musisi bisa macet ing geni. Ora dibutuhake tambahan, unduhan utawa aplikasi amarga navigasi dikontrol nggunakake panah keyboard.

Peserta ing Swolcard's Evolve Homecoming uga bakal gabung karo Gather Buzz Fest minangka bagean saka rong komunitas sing ana ing acara kasebut - sing pertama kanggo industri kasebut.

Carina Bauer nerangake: "Minangka komitmen kanggo eksprimen atas industri, kita kerja sama karo Gather. Ditampa kanggo ngirim 'bahan rahasia' kanggo saben acara langsung - koneksi impromptu. Kita ngerti manawa angel, yen ora mokal, bisa nurun spontanitas dadi kanca industri ing kasunyatan, nanging iki paling cedhak sing ditemokake lan kita ngajak supaya kabeh wong nyoba. "

The IMEX Gather Buzz Fest minangka puncak saka Dina Buzz liyane sing nampilake pamicara lan program adhedhasar salah sawijining 12 Komitmen IMEX - Inovasi Ekstrim. Panutur kalebu Christophe Debard, Kepala Protospace, Toulouse; tilas Direktur Kreatif majalah UK Grazia, Suzanne Sykes lan Seniman Cahaya, Frankie Boyle. Pemrograman dina iki uga ngidini komunitas Evolve lan IMEX melu sesi silang, nampilake pengusaha serial lan penulis, Cris Beswick, ing 'Mbangun Budaya Inovasi'.

Gather Buzz Fest ditindakake ing pungkasan Dina Buzz tanggal 7 Juli. Ndhaptar kanggo Buzz Day - gratis - kene.

IMEX BuzzHub mlaku nganti wulan September nyedhiyakake koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan ing 'Road to Mandalay Bay' nalika IMEX America, 9 - 11 November, lan Smart Monday, didhukung dening MPI tanggal 8 November.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.