24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News News wong Pariwisata Maneka Warta

Asosiasi Agen Perjalanan Federasi Serikat ngumumake Dewan anyar

Sunil Kumar, Presiden India Federasi Asosiasi Agen Perjalanan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Federasi Asosiasi Agen Perjalanan Serikat ing India nganakake Majelis Umum Tahunan (AGA) - Virtual, tanggal 28 Juni 2021, sing milih Dewan anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pak Sunil Kumar, Presiden TAAI sing Tenggal, wis kapilih maneh dadi Presiden UFTAA ing Majelis Umum Tahunan kasebut.
  2. UFTAA miwiti fase ekspansi kanthi fokus dhukungan kanggo "Mbangun maneh - Miwiti maneh - Nggawe maneh Kepemimpinan Pariwisata & Pariwisata."
  3. Subyek prioritas UFTAA yaiku nggayuh anggota-anggotane kanthi kerja sama karo asosiasi nasional lan panguwasa kanggo nuntun wektu transisi sing penting iki.

Ing 66 taun UFTAA, sawijining federasi sing sumebar ing 65+ negara lan kanthi keanggotaan luwih saka 25,000 perusahaan lelungan, asosiasi kasebut ngupayakake makili fraternitas agen perjalanan, sacara global ing prekara-prekara sing ana gandhengane karo IATA, penerbangan, lan pendhidhikan. Kanthi pariwisata minangka subyek prioritas ing portofolio, fokus UFTAA yaiku mbantu nggawe sambungan global sing luwih kuat kanggo para pemangku kepentingan industri. Peran aktif UFTAA ing Program Badan Gabungan IATA Global Joint Council (PAPGJC) bakal terus ngandharake prekara prioritas ing pasar saiki sing lagi berkembang.

Majelis Umum UFTAA kanthi sebulat suara mutusake kanggo narik kawigatene pamrentah babagan "ekuitas vaksin" sing ana gandhengane karo kabijakan seragam ing koridor formalitas lelungan. Pengenalan prosedur rumit dening sawetara pamrentah, miturut pendapat UFTAA, bisa nundha proses pamulihan sing paling dibutuhake lelungan lan pariwisata industri nganti level kuat sadurunge. Miturut pendapat UFTAA, kerjasama internasional sing ana ing pangembangan vaksin uga kudu dibayangke nalika netepake standar internasional kanggo manajemen lalu lintas penumpang antar negara.

Dewan UFTAA anyar kalebu:

Presiden: Pak Sunil Kumar Rumalla (TAAI) - India

Wakil Presiden lan Ketua Air & IATA Prakara: Pak Yossef Fatael (IITOA) - Israel

Wakil Presiden (Keuangan): Pak Trevor Rajaratnam (TAASL) - Sri Lanka

Wakil Presiden (Pariwisata): Pak Cetin Gurcun (TURSAB) - Turki

Sutradara: Pak Mohammad Wanyoike (KATA) - Kenya

Sutradara: Ibu Varsha Ramchurn (MAITA) - Mauritius

Sutradara: Pak Joe Olivier Borg– Malta

Sutradara: Ibu Adriana Miori - Italia

Sutradara: Mr William D'souza - Kanada

Sutradara: Pak Richard Lohento - ATOV, Benin

Sutradara: Mbak Guizhen Sun - CATS, China

Sing diundang Dewan: Pak Achyut Gurgain - NATTA, Nepal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India