24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Kiribati News Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Kiribati tetep nutup tapel wates nanging pelatihan perhotelan isih suwe

Kiribati
Protokol-Latihan-Utara-Tarawa-skala
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kiribati, kanthi resmi Republik Kiribati, minangka negara pulau independen udakara 1900 mil saka Hawaii, ing Samodra Pasifik tengah. Populasi permanen luwih saka 119,000, luwih saka separo sing manggon ing Atur Tarawa. Negara kasebut kalebu 32 atoll lan siji pulau karang sing tuwuh, Banaba.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Otoritas Pariwisata Kiribati (TAK) miwiti Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati kanggo pelatihan New Normal kanggo operator layanan hotel lan pariwisata ing saindenging pulau.
  2. Dikembangake kanthi konsultasi karo Kementerian Kesehatan & Layanan Kesehatan (MHMS), Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), kementerian pemerintah sing relevan, Kamar Dagang Kiribati, lan Industri (KCCI), operator pariwisata, lan institusi pelatihan lokal, protokol kasebut nyedhiyakake pariwisata Kiribati lan operator perhotelan kanthi rinci pedoman keamanan operasional COVID-19.
  3. Nalika ora ana jadwal sing pasti nalika wates internasional Kiribati bakal dibukak maneh, protokol kasebut adhedhasar skenario sing bisa dibukak maneh kanthi prosedur keamanan kanggo nglindhungi pengunjung, bisnis pariwisata lan masarakat saka COVID-19.

Dileksanakake ing mburi program vaksinasi Kiribati, Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati kanggo New Normal kalebu protokol keamanan COVID-19 kanggo transportasi, hotel & akomodasi, restoran & bar, keamanan karyawan, lan pembuangan sampah. Program vaksinasi Kiribati ngramal 20% pedunung ing negara kasebut nampa dosis kaping pindho saka vaksin AstraZeneca ing pungkasan Agustus 2021

Hotel Tarawa Utara & Kidul minangka sing pertama nindakake latihan 2 dina, lan para peserta saiki wis sertifikasi nindakake keamanan COVID-19 kanggo karyawane. TAK bakal ngirim pelatihan sing padha kanggo operator pariwisata ing Abaiang lan Kiritimati ing dina mbesuk, lan pelatihan kanggo sisa pulau Gilbert lan Line dijadwalake mengko taun.

Program kasebut dibiayai liwat Grant Pemulihan Ekonomi Kedutaan Besar AS ing Suva, Fiji, lan dikelola bareng karo TAK lan KCCI.

Warta liyane saka Kiribati.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.