24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Ngilangi Warta Eropa Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News wong Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Musim Plancongan Musim Panas Wiwit: Panutupan Wajah, Dokumentasi lan Penting Tekan Wektu

Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perjalanan udara ing musim panas 2021 kudu direncanakake kanthi becik. Bandara Frankfurt njaluk dhukungan aktif para penumpang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Akeh wong sing kepengin urip maneh rencana lelungane. Panjaluk penerbangan, utamane, saya akeh. Nalika musim plancongan musim panas diwiwiti, Bandara Frankfurt ing Jerman ngarepake paningkatan jumlah penumpang sing signifikan lan ngarepake bisa nampani 100,000 wisatawan saben dinane.
  2. Yen dibandhingake, ing musim panas 2019 - sadurunge wiwitan pandemi - volume saben dina paling dhuwur luwih saka 240,000.
  3. Fraport, perusahaan sing ngoperasikake Bandara Frankfurt, wis nanggepi rebound kanthi cepet lan wis mbukak Terminal 2 supaya ora rame. Langkah-langkah pencegahan infeksi, kayata nutupi praupan wajib lan jarak sosial, tetep tetep ora ana. Nanging, para penumpang kudu melu tugas kanthi ngrancang perjalanan, lan kudu nduwe kabeh dokumentasi sing bener. 

Daniela Weiss saka tim manajemen terminal Fraport nerangake: "Sanajan sadurunge pandemi, lelungan udara kudu tundhuk karo macem-macem aturan - sing isih bisa digunakake nganti saiki. Nanging Covid-19 wis ngalami owah-owahan ing pirang-pirang proses, lan sawetara uga mbutuhake wektu luwih akeh. ” Weiss nerangake manawa, sanajan jumlah sing luwih endhek dibandhingake karo taun-taun kepungkur, penumpang bisa uga kudu luwih larut wektu: “Nanging kanthi nyiyapake persiyapan sing tepat, kabeh wong bisa nunggu minimal. Kita pengin para plancongan aman lan santai. ”

Pelancong disaranake mriksa situs web bandara kanthi rutin kanggo nganyari

"Pesen utama kanggo penumpang musim panas iki yaiku mriksa pandhuan sing diwenehake ing situs web bandara kanthi luwih dhisik, lan bola-bali," saran Weiss. Ngepasi musim puncak sing cedhak, www.frankfurt-airport.com nduweni fitur anyar: Asisten Perjalanan. Iki nggabungake kabeh informasi penting ing sak panggonan. Iki menehi tips, saran, lan aturan konkrit kanthi urutan kronologis, cocog karo urutan langkah-langkah ing perjalanan penumpang - wiwit tahap perencanaan sing pertama, nganti nggawa barang, nganti ngatur lelungan menyang bandara, kanggo nyiapake perjalanan bali. Kaya sing diandharake manajer terminal, pandhuane akeh banget, nanging amarga pandemi, perlu lan migunani banget. Dheweke negesake: "Akeh aturan sing bisa diganti nalika ora dingerteni. Dadi ing taun iki, kabeh kudu menehi saran nganyari kanthi rutin: Apa sing kudu aku lakoni? Dokumentasi apa sing dibutuhake? Kepiye tumindakku? Lan wangsulan bisa beda-beda gumantung saka penumpang menyang penumpang, gumantung karo rencana lelungan tartamtu. ” 

Kabeh dokumentasi sing bakal dipasrahake

Aspek utama yaiku dokumentasi lelungan. Kanggo akeh tujuan, mung paspor utawa KTP ora bakal cukup maneh. Gumantung saka status kesehatan pribadine, para penumpang bisa uga mbutuhake bukti resmi vaksinasi, pemulihan, tes utawa karantina - kanthi cara nulis utawa ing bentuk elektronik. "Akeh dokumen sing kudu ditampilake ing pirang-pirang acara, mula luwih becik diatur kabeh supaya bisa diatur kanthi gampang lan gampang diakses kabeh kulawarga," ujare Weiss. Iki cocog banget kanggo mriksa lan kontrol wates. Akeh negara uga prentah ndhaptar sadurunge mlebu. Iki biasane bisa dirampungake kanthi digital.

Paket kanthi bener, lan minimalake gawan sing digawa

Kaya sing disorot Weiss: "Saliyane sarat Covid-19 anyar, aturan bagasi sing ana isih ditrapake lan ora dilalekake." Ing konteks iki uga, Asisten Perjalanan online bisa mbantu. Ana peraturan khusus kanggo macem-macem barang, kalebu cairan, obat-obatan, sanitizer tangan, barang-barang mbebayani, elektronik - utamane paket batere, rokok elektronik lan bank listrik. "Iki ilmu kabeh. Dadi, disaranake supaya para penumpang ngerti manawa ngerti apa sing kudu diduweni kanggo nyegah kejutan lan keterlambatan keamanan, ”saran dheweke. Menapa malih: "Lampu plancongan nggampangake. Patuhi pandhuan maskapai babagan bagasi lan jaga supaya barang sing paling sampeyan lakoni minimal. Paling apik yaiku siji barang saben wong. Iki tegese luwih angel kanggo sampeyan lan kanggo staf keamanan. " 

Rencanakake lelungan menyang bandara lan wektu sampeyan ing kana

Minangka akibat saka pandemi iki, akeh penumpang sing nyopir menyang bandara tinimbang nggunakake transportasi umum. Kanggo sampeyan sing pengin nyetir mobil ing bandara suwene lelungan, luwih becik dipesen sadurunge ing papan ing garasi terminal. Iki bisa online ing www.parken.frankfurt-airport.com. Penumpang kudu teka ing terminal paling ora rong jam sadurunge budhal, lan mriksa online sadurunge budhal saka omah. 

Nalika ing bandara, tutup rai kudu dipakai sawayah-wayah. Kudu nganggo topeng FFP2 utawa bedah, nutupi cangkem lan irung. Iki uga produk higienis liyane kasedhiya ing bandara. Wisatawan kudu paling ora nganggo siji masker pasuryan. 

Pengurangan watesan virus corona tegese toko lan restoran luwih akeh dibukak maneh ing Bandara Frankfurt. Penumpang lan pengunjung bisa yakin kabeh produk lan layanan penting, kalebu panganan lan omben-omben, obat-obatan sing over-the-counter, blanja tanpa bea cukai, penyewaan mobil lan ijol-ijolan mata uang. Jam buka lan kasedhiyan bakal gumantung saka volume penumpang. Sapa wae sing nggoleki sing spesifik kudu ngunjungi situs web bandara kanggo rincian sadurunge teka. Perlu dielingi manawa konsumsi panganan lan ombenan diidini ing bandara - nanging yen nutupi rai mung kudu dicopot, lan jarak sing aman kudu dikelola kanggo wong liya. 

"Ati-ati sing padha kudu ditindakake kanthi cara liya kanggo nyegah infeksi," ngelingake Weiss. "Kita wis ngetrapake pirang-pirang langkah, kayata marker jarak, titik sanitizer tangan, kursi lan layar sing diblokir. Nanging dadi tanggung jawab penumpang kita sing tundhuk. ” 

Tes kasedhiya ing saindenging bandara 

Saiki ana sawetara pusat tes coronavirus ing Bandara Frankfurt. Dheweke ana ing terminal loro, lan ing jembatan pejalan kaki menyang stasiun kereta api sing adoh banget. Kajaba iku, uga ana pilihan tes drive-through kanthi kombinasi check-in lan bagasi ing Terminal 1 ing wayah sore sadurunge pesawat. Maneh, Asisten Plancongan online bisa menehi rincian luwih lengkap. "Nanging, sawetara tes kudu dipesen sadurunge lan sampeyan kudu menehi sangu kanggo wektu sing dibutuhake," ujare Weiss. Dheweke nyimpulake: "Apa sampeyan ngetutake kabeh pandhuan? Banjur plancongan santai menyang tujuan plancongan sampeyan ngenteni. ” 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.