24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Ngunggahake watesan lelungan internasional menyang Amerika Serikat

Klompok industri ndhesek supaya ngundhakake larangan lelungan internasional menyang Amerika Serikat
Klompok industri ndhesek supaya ngundhakake larangan lelungan internasional menyang Amerika Serikat
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo saben minggu, watesan perjalanan tetep ana, ekonomi AS kelangan $ 1.5 milyar kanggo mbuwang saka Kanada, Uni Eropa, lan Inggris - dhuwit sing cukup kanggo ndhukung 10,000 lapangan kerja Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Watesan entri cadangan mung kanggo negara sing duwe risiko paling dhuwur.
  • Ganti kabeh watesan lelungan kemul liyane kanthi kerangka protokol entri adhedhasar pambiji risiko wisatawan saben negara lan individu.
  • Priksa manawa kerangka kerja gampang dingerteni, komunikasi, lan diterapake.

Koalisi saka 24 organisasi perdagangan sing makili ekonomi AS sing akeh lan beda-beda nganyari maneh panjaluk sing cepet kanggo ngilangi larangan kunjungan internasional menyang Amerika Serikat, lan dina Rebo ngeculake cithak biru kebijakan kanggo mbukak maneh wates kanthi aman.

Disebut "Rangka Kerja Kanggo Angkat Watesan Entri Kanthi Aman lan Wiwiti maneh Perjalanan Internasional," dokumen kasebut ngenali prinsip kabijakan kanggo pungkasane nyambut tamu internasional bali menyang Amerika Serikat lan tetep njaga kesehatan lan keamanan minangka prioritas utama.

"Industri lelungan setuju manawa nuntun ilmu kasebut pancen minangka pendekatan sing bener, lan ilmu kasebut wis suwe ngandhani manawa bisa miwiti maneh lelungan internasional kanthi aman," ujare Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow. "Dokumen kita tetep prioritas prioritas nalika menehi roadmap kanggo ngrampungake milyaran dolar kerusakan ekonomi akibat saka larangan terus nyebrang wates kita, khususe saka negara-negara sekutu kanthi tingkat vaksinasi sing padha. Kita duwe ilmu lan alat sing dibutuhake kanggo miwiti maneh lelungan internasional kanthi aman, lan saiki wis kliwat digunakake. "

Kanggo saben minggu, watesan perjalanan tetep ana, ekonomi AS kelangan $ 1.5 milyar kanggo mbuwang saka Kanada, Uni Eropa, lan Inggris - dhuwit sing cukup kanggo ndhukung 10,000 lapangan kerja Amerika.

"Maskapai AS wis - lan terus dadi-pendukung kuwat kanggo pendekatan adhedhasar data, adhedhasar risiko kanggo nerusake lelungan internasional kanthi aman kaya sing wis ditemtokake ing cithak biru," ujare Presiden lan CEO Airlines kanggo Amerika, Nicholas E. Calio. "Kita wis melu ilmu pengetahuan sajrone krisis iki, lan riset terus-terusan nemtokake risiko panularan pesawat onboard sithik banget. Kasunyatane, Inisiatif Kesehatan Umum Harvard Aviation nyimpulake manawa ing pesawat luwih aman yen ora luwih aman tinimbang kegiyatan rutin kayata mangan ing restoran utawa menyang toko. Ilmu kasebut jelas - saiki wayahe, yen ora liwat wektu, kanggo Pamrentah AS kanggo njupuk tindakan lan mbukak maneh lelungan antarane AS lan negara-negara berisiko kurang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.