24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa ngamanake likuiditas ing pasar modal

Lufthansa ngamanake likuiditas ing pasar modal
Lufthansa ngamanake likuiditas ing pasar modal
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi netepake obligasi korporat pungkasan ing wulan Februari 2021, Grup Lufthansa wis ngamanake pembiayaan maneh kabeh kewajiban finansial amarga ing taun 2021 lan uga mbayar utangan KulW 1 milyar euro sadurunge jadwal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Obligasi perusahaan nomer loro yaiku 1 milyar euro sing diterbitake ing taun 2021.
  • Penempatan kanthi rong kedewasaan telung lan wolung taun nglengkapi profil kadewasan Lufthansa Group.
  • Dana jangka panjang sing dikumpulake bakal digunakake kanggo luwih ngiyatake likuiditas Grup Lufthansa.

Deutsche Lufthansa AG maneh wis sukses ngetokake obligasi kanthi volume total 1 milyar euro. Ikatan kanthi denominasi 100,000 euro diselehake ing rong cabang kanthi masing-masing istilah telung lan wolung taun lan volume 500 yuta euro: Tranche kanthi istilah nganti 2024 duwe bunga 2.0 persen saben taun, tranche wis diwasa 2029 3.5 persen.

Kanthi nempatake obligasi perusahaan pungkasan ing wulan Februari 2021, Grup wis ngamanake pembiayaan maneh kabeh kewajiban finansial amarga ing taun 2021 lan uga mbayar utangan KulW 1 milyar euro sadurunge jadwal. Dana jangka panjang sing saiki diklumpukake bakal digunakake kanggo luwih nguatake Klompok Lufthansalikuiditas.

"Penempatan obligasi perusahaan sing sukses bola-bali maneh negesake manawa kita ngakses macem-macem instrumen finansial sing nguntungake. Rong cabang kasebut suwene telung lan wolung taun pas karo profil kedewasaan kita. Kajaba iku, kita bisa entuk pembiayaan ing pasar modal kanthi istilah sing luwih disenengi dibandhingake karo langkah stabilisasi. Kita terus kerja kanthi sistematis babagan langkah-langkah restrukturisasi kanggo mbalekake langkah-langkah stabilisasi pamrentah kanthi cepet, "ujare Remco Steenbergen, Kepala Pegawai Keuangan Deutsche Lufthansa AG.

Ing tanggal 31 Maret, Grup kasebut duwe dana kas lan setara dhuwit 10.6 milyar euro (kalebu dana sing ora diarani saka paket stabilisasi ing Jerman, Swiss, Austria lan Belgia). Nalika semana, Lufthansa wis nggunakake udakara 2.5 milyar euro saka paket stabilisasi pamrentah 9 milyar euro.

Saliyane masalah obligasi saiki, Grup Lufthansa terus nyiapake kenaikan modal. Hasil bathi kasebut bakal nyumbang khusus kanggo mbayar langkah-langkah stabilisasi Dana Stabilisasi Ekonomi Jerman (ESF) lan pamulihan struktur modal jangka panjang sing berkelanjutan lan efisien. Dewan Eksekutif lan Pengawas durung njupuk keputusan babagan ukuran lan wektu paningkatan modal sing bisa ditindakake. Kajaba iku, disetujoni dening ESF babagan iki kudu dipikolehi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.