24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Badai Tropis Elsa liwat cedhak Florida Keys kanthi pengaruh minimal

Badai Tropis Elsa liwat cedhak Florida Keys kanthi pengaruh minimal
Badai Tropis Elsa liwat cedhak Florida Keys kanthi pengaruh minimal
ditulis dening Harry Johnson

Florida Keys Overseas Highway mbukak lan operasional, kaya Bandara Internasional Key West lan Bandara Internasional Keys Marathon.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat lan personel infrastruktur Florida Keys nglaporake mung pengaruh cilik ing rantai pulau kasebut.
  • Utilitas kunci dilaporake ora ana gangguan listrik lan komunikasi sing utuh.
  • Pola cuaca normal kaya musim panas bali menyang Rebo.

Badai Tropis Elsa liwat cedhak Tombol Florida ngisor lan Key West Selasa, 6 Juli, mung kari sawetara pengaruh.

Miturut pejabat Pusat Topan Nasional, sajrone pendekatan paling cedhak karo rantai pulau Keys udakara awan Selasa, pusat badai udakara 55 mil ing sisih kulon Key West. Nalika semana Elsa minangka badai tropis kanthi angin 60 mph, sanajan angin paling dhuwur sing dirasa Key West udakara 40-45 mph miturut ramalan ing Kantor Layanan Cuaca Nasional Florida Keys.

The Florida Keys Highway Overseas mbukak lan operasional, kaya Bandara Internasional Key West lan Bandara Internasional Florida Keys Marathon.

Operasi penerbangan komersial ing Key West International kudu bali menyang jadwal normal nalika awan Rebo, miturut Direktur Bandara Monroe County Richard Strickland. Dheweke menehi saran supaya penumpang ngubungi maskapai kanggo ngonfirmasi wektu budhal lan kedatangan.

Pejabat kunci lan personel infrastruktur nglaporake mung pengaruh cilik ing rantai pulau kasebut. Ing Key West, juru bicara Alyson Crean ujar manawa sawetara wit mudhun lan saluran badai sing diblokir diresiki dening kru kutha. Sawetara lurung-lurung kutha kebanjiran, nanging dina Selasa awan banyune surut.

Ing wayah wengi Selasa, utilitas Keys nglaporake ora ana gangguan listrik lan komunikasi sing utuh.

Pola cuaca normal kaya musim panas bali menyang Rebo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.