24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa nggunakake loro Airbus A321 sing diowahi dadi permanen

Lufthansa nggunakake loro Airbus A321 sing diowahi dadi permanen
Lufthansa nggunakake loro Airbus A321 sing diowahi dadi permanen
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat iki bakal dioperasikake dening Lufthansa CityLine atas jeneng Kargo Lufthansa lan bakal ditugasake ing Frankfurt.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat jarak menengah digunakake minangka pesawat mung angkutan barang ing rute benua ing Eropa.
  • Pesawat nampa lawang kargo supaya kontainer bisa diangkut ing dek utama.
  • Pesawat mabur bakal dioperasikake Lufthansa CityLine.

Lufthansa Cargo nandur modal kanggo nggedhekake kapasitas kargo. Wiwit wiwitan taun 2022, perusahaan kasebut bakal menehi pelanggan kapasitas tambahan ing Eropa kanthi ngonversi kanthi permanen Airbus 321 pesawat penumpang dadi kapal barang. Kanggo tujuan kasebut, pesawat kembar mesin menengah bakal nampa lawang kargo gedhe supaya transportasi kontainer uga bisa kasedhiya ing dek utama. Wiwitane, konversi rong pesawat Airbus direncanakake. Pesawat iki bakal dioperasikake dening Lufthansa CityLine atas jeneng Kargo Lufthansa. Dheweke bakal ditugasake ing Frankfurt.

Wutah kanggo pangiriman eCommerce lintas wates diprakirake udakara 20% saben taun sajrone limang taun sabanjure. Pelanggan ngarepake wektu pangiriman sing luwih cekak kanggo barang sing dipesen. Iki uga nambah permintaan sambungan kargo udara ing Eropa.

"Lufthansa Cargo pengin nawakake pelanggan ing segmen eCommerce sambungan intra-Eropa sing cepet. Kanthi A321 sing dikonversi, kita nemokake panjaluk para pelanggan kanggo solusi sing padha ing dina iki lan luwih ngiyatake jaringan sambungan global sing padhet uga penawaran produk, ”ujare Dorothea von Boxberg, CEO Lufthansa Cargo. "Jinis pesawat sing dipilih bisa ngeterake 28t saben pesawat, volume muatan sing luwih gedhe tinimbang karo mobil penumpang jarak tempuh. Saliyane para forwarder, integrator lan operator pos, panyedhiya eCommerce bakal dadi pelanggan kanggo penawaran iki, "tambah von Boxberg.

"Kanthi pengalaman luwih saka 60 taun ing transportasi udara Eropa, Lufthansa CityLine minangka operasi sing andal lan efisien minangka mitra penting ing Grup Lufthansa. Fleksibilitas ing operasi lan kacepetan kanggo ngenali lan ngetrapake kesempatan anyar minangka dhasar bisnis kita. Kita pengin nggunakake kualitas kasebut kanggo ngawula Lufthansa Cargo lan para pelanggan, "ujare Steffen Harbarth, Direktur Managing Lufthansa CityLine.

Airbus A321s (A321P2F) sing diowahi dadi freighters nawakake muatan 28 ton kanthi kisaran 3,500 kilometer. Konversi ngidini panggunaan palet kargo standar ing dek utama uga. Mesin kembar Airbus A321 minangka salah sawijining pesawat paling fleksibel ing kelas lan ndadekake operasi benua sing efisien banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.