24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pintu Pariwisata Hawaii mbukak kanthi amba

Wisata Hawaii

Wiwit sesuk, 8 Juli 2021, para turis domestik sing teka ing Hawaii bisa mlebu ing negara kasebut lan ngliwati uji coba lan karantina COVID-19 nalika teka yen duwe pas vaksinasi sing diterbitake CDC kanggo otentikasi yen kabeh wis divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki diumumake ing sawijining konferensi pers sing bubar rampung ing Bandara Internasional Daniel K. Inouye.
  2. Negara kasebut negesake manawa upaya Hawaii ora ditindakake kanthi koordinasi karo pedoman otoritas federal.
  3. Pelancong sing divaksinasi ing AS utawa wilayah kasebut bisa uga melu program wiwit dina kaping 15 sawise dosis kaping pindho vaksin Pfizer utawa Moderna utawa dosis siji saka vaksin Johnson & Johnson.

Pelancong sing divaksinasi ing AS utawa Wilayah AS bisa melu program istiméwa wiwit dina kaping 15 sawise dosis kaping pindho saka vaksin Pfizer utawa Moderna - utawa wiwit dina kaping 15 sawise nampa dosis siji saka vaksin Johnson & Johnson.

Nalika ditakoni dening eTurboNews, jelas yen pass vaksinasi ora ditampa dening pejabat asing.

Pelancong sing duwe wates ing Hawaii kudu ngunggah salah siji saka telung dokumen vaksinasi menyang akun Safe Travels Hawaii sing wis disiyapake, sadurunge lelungan menyang pulau kasebut. Salah sawijining dokumen ing ngisor iki kudu diunggah:

  • Kertu Cathetan Vaksinasi CDC COVID-19.
  • Cetakan VAMS (Sistem Manajemen Administrasi Vaksinasi).
  • DOD DD Formulir 2766C.

Platform digital Safe Travels bakal njaluk bukti legal online ing situs web kasebut kanggo ngonfirmasi dokumentasi sing diunggah bener lan akurat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.