24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Bledosan akeh banget nyerang Dubai

Bledosan akeh banget nyerang Dubai
Bledosan akeh banget nyerang Dubai
ditulis dening Harry Johnson

Tingkat kerusakan sing nyebabake bledosan ing plabuhan lan kargo sekitare durung jelas.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tremors saka jeblugan kasebut dirasakake ing saindenging Dubai.
  • Jeblugan kasebut nyebabake bola api gedhe banget menyang langit.
  • Ora ana laporan korban korban utawa kerusakan.

Warga Dubai nglaporake krungu jeblugan sing gedhe banget ing pungkasan kutha Rebo, karo sawetara saksi mata sing ngirim rekaman lan foto bola api gedhe sing munggah ing plabuhan ing Dubai.

Miturut pejabat pamrentah kutha, ana jeblugan gedhe ing kontainer sing disimpen ing kapal sing berlabuh ing plabuhan Jebel Ali, amarga kutha paling gedhe ing UEA gempa gedhe.

Pejabat ujar manawa ora ana laporan korban korban sing ana. Tingkat kerusakan sing nyebabake bledosan ing plabuhan lan kargo sekitare durung jelas.

Geni gedhe banget bisa dideleng saka seberang pelabuhan, miturut video sing dituduhake ing media sosial.

Cuplikan liyane nuduhake layanan darurat Dubai sing nyoba mateni kobongan puing-puing sing kasebar ing sacedhake plabuhan cedhak kapal sing kena pengaruh, lan blumbang geni sing isih murub ing sacedhake karusakan kontainer.

Pamrentah Dubai ora ana sing dilaporake, nanging ana update mengko. Tim Pertahanan Sipil Dubai dikerahkan kanggo ngatasi kobongan kasebut, lan nambah geni.

Pelabuhan Jebel Ali ing Dubai minangka salah sawijining sing paling gedhe ing donya lan sing paling gedhe ing Timur Tengah. Iki ngemot kargo saka bawana India, Afrika lan Asia. Pelabuhan sing dioperasikake DP World, duwe papat terminal kontainer sing jembar sing bisa entuk sawetara kapal paling gedhe ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.