24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Botoh Plancongan Panas Bahamas saiki wis siyap

Digambarke sajrone Fishing Boating Summer Bahamas pungkasan menyang Bimini yaiku, saka kiwa menyang tengen, Ahmad Williams, BMOTA; Pamuter NFL, DJ Swearinger; Kapten Richard Treco, BMOTA lan Jonathan Lord, BMOTA.

Lintas Prahu Musim Panas Menteri Pariwisata & Penerbangan (BMOTA) Bahamas menyang Bahama wis siyap. Saben akhir minggu wiwit tanggal 10 Juni nganti 1 Agustus, para pamula lan wong sing duwe pengalaman nganggo kapal laut, nyebrang Teluk Teluk menyang Grand Bahama utawa Bimini kanggo ngulandara sajrone urip, wiwit saka resepsi khusus lan snorkeling nganti kegiyatan otentik lan budaya sing asli.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pamuter NFL sing misuwur DJ Swearinger melu Fling menyang Bimini, dikancani karo penggemar boat.
  2. Iki minangka kesempatan sing narik ati kanggo njelajah pulau kanthi cara sing luar biasa.
  3. Segara sing mbukak lan sawetara kapten sing berpengalaman campuran karo srengenge, pasir, lan segara Bahama kanggo lelungan dalan samodra.

Pesawat paling anyar ing Bimini, 24-27 Juni, narik kawigaten pemain NFL sing terkenal Dayarlo Jamal "DJ" Swearinger Sr., sing numpak pesawat laut menyang Bimini. Penggemar veteran NFL legendaris sangang taun lan mantan alumnus Universitas South Carolina gabung karo prau kanthi plancongan 50 mil sing apik banget.

Klompok pitulasan, kalebu pemula lan veteran boater saka South Carolina, Florida lan Georgia, nyithak Teluk Stream menyang Bimini saka Bahia Mar Marina ing Benteng Lauderdale, ing prau ukurane 24ft nganti 33ft. Dheweke dipimpin dening Duta Kapal Bahamian, Kapten Robert Brousseau saka South Carolina lan Isaac Burgos saka Florida lan Kapten Richard Treco, mantan Manajer Senior ing BMOTA lan penyelenggara fling, sing wis dadi kapal utama lelungan menyang Bahama luwih saka 40 taun. 

"Kita nggandhengake kapal kanthi kecepatan sing padha, saengga bisa katon pasulayan. Kita menehi koordinat GPS lan nuduhake cara maca bebaya, supaya bisa navigasi kanthi aman ing perairan Baham, "ujare Treco.

Segara sing mbukak, sawetara kapten sing berpengalaman ditambah karo wong anyar sing luwih penasaran, sawetara prau mesthi dicampur karo srengenge, pasir lan segara Bahamia sing nggawe plancongan ing samodra. Apa sing luwih narik kawigaten tinimbang kesempatan semacam iki kanggo njelajah pulau kanthi cara sing luar biasa? 


Sekretaris permanen ing Kementerian Pariwisata & Penerbangan Bahama, Pak Reginald Saunders (lengganan ing ngarep, sisih tengen loro) saiki teka ing rapat kapten sing bubar ing Bahia Mar Marina, kanggo ngatasi petugas kapal sing melu pesawat kasebut menyang Bahama.

Klompok kasebut manggon ing Resorts World Bimini lan Bimini Big Game Club Resort & Marina, lan melu sawetara acara ing Bimini lan sekitare. Antarane, njelajah situs-situs bersejarah ing pulau kasebut, nongkrong karo warga nalika seneng ing I-95 Broward Bar & Restaurant ing Bimini, Mike's Conch Stand lan snorkeling ing situs penyelam nabrak pesawat populer Bimini, SS Sapona Shipwreck lan Honeymoon Harbour, papan sing ora ana wong Pulo ing sacedhake, kapenuhan pari, karang sing asri, karang lan segara sing beda-beda. Sawetara uga melu konser, nampilake DJ Flo Rida, ing Resorts World Bimini.

Registrasi isih mbukak kanggo lelungan sing isih ana, nanging bintik-bintik dilindhungi undhang-undhang sadurunge. Flings sing dijadwalake yaiku: 8 Juli -18 (fling lengkap menyang Eleuthera) lan menyang Bimini, 22 - 25 Juli lan 29 Juli - 1 Agustus 2021. Kanggo rincian luwih lengkap babagan biaya registrasi lan informasi liyane, bukak Bahamas.com/boating. Disaranake supaya wong sing minat melu Rapat Kapten ing Marina Bahia Mar ing Benteng Lauderdale. Rapat dianakake dina Rebo sadurunge saben plancong lan diwiwiti langsung jam 6:30 sore

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, mancing lan alam ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake https://www.bahamas.com/ utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

MEDIA KONTAK:

D. Earnestine Moxyz 

[email dilindhungi]

Ph: 954-236-9292

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.