Breaking Mexico News Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Maneka Warta

Resor Marriott ing Meksiko ngumumake Direktur Penjualan lan Pemasaran anyar

Pilih basa sampeyan
Resor Marriott ing Meksiko ngumumake Direktur Penjualan lan Pemasaran anyar

Koleksi Marriott Cancun, sing kalebu JW Marriott Cancun Resort & Spa lan Resort Marriott Cancun, ngumumake janjian Glaucia Canil kanggo dadi Direktur Sales lan Marketing.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing peran anyar dheweke, Canil bakal tanggung jawab kanggo mandhegani upaya penjualan lan pemasaran resor kasebut.
  2. Dheweke uga bakal ngembangake strategi kanggo nambah penghasilan lan bisa kerja sama pemasaran lan hubungan masarakat.
  3. Tujuane yaiku kanggo nggawe olahpesen media lan strategi komunikasi sosial sing konsisten.

Anggota merek kulawarga Marriott sing wis suwe, janjian Canil nggawa karir lengkap, wiwit dadi petugas ing ruang santai JW Marriott Cancun Resort & Spa, Club 91.

Sawise telung taun, dheweke njupuk keramahtamahan lan maju menyang omah negara Brasil, ing kana dheweke diangkat dadi Sales Executive ing Renaissance Sao Paulo. Sajrone pirang-pirang taun ing kana, Canil nyekel macem-macem posisi dodolan nalika entuk asil sing bisa ditampilake lan penghargaan kalebu Presiden Circle lan penghargaan Ketua Lingkaran.

Ora suwe sadurunge Cancun nelpon maneh Canil, nalika dheweke nampa posisi Manajer Sales karo Koleksi Marriott Cancun ing 2016. Komitmene kanggo sukses tim lan resor, ketabahane, uga katrampilan kepemimpinan sing kuat, entuk promosi anyar menyang Direktur Sales lan Marketing kanggo adhine resort.  

Nalika dheweke durung bisa kerja, Canil bisa ditemokake ing ngisor srengenge, seneng karo pantai Cancun karo bojone lan putrine umur 11 taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.