24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Aktivitas kesepakatan Plancongan lan Pariwisata munggah 39.6% ing wulan Juni

Aktivitas kesepakatan Plancongan lan Pariwisata munggah 39.6% ing wulan Juni
Aktivitas kesepakatan Plancongan lan Pariwisata munggah 39.6% ing wulan Juni
ditulis dening Harry Johnson

Kegiatan transaksi ing sektor lelungan & pariwisata nuduhake pratandha pemulihan ing wulan Juni, sawise nyusut sajrone sawetara wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • 74 transaksi diumumake ing sektor pariwisata lan pariwisata global sajrone wulan Juni.
  • Aktivitas transaksi nampilake asil dandan ing pasar utama kalebu AS, Inggris, China lan Jerman.
  • India nyakseni penurunan aktivitas kesepakatan.

Total 74 penawaran (kalebu penggabungan & akuisisi, usaha ekuitas pribadi, lan transaksi pembiayaan usaha) diumumake ing sektor pariwisata lan pariwisata global sajrone wulan Juni, yaiku kenaikan 39.6% tinimbang 53 tawaran sing diumumake ing wulan Mei.

Kegiatan transaksi ing sektor lelungan & pariwisata nuduhake pratandha pemulihan ing wulan Juni, sawise nyusut sajrone sawetara wulan kepungkur. Tuwuhing kegiatan kesepakatan kanggo sektor sing kena banget amarga kendhali kunci lan watesan lelungan ing tengah pandemi COVID-19, bisa dadi tandha positif sajrone wulan ngarep.

Kabeh jinis transaksi (ing jangkoan) uga nyekseni volume transaksi ing wulan Juni dibandhingake karo wulan sadurunge. Volume transaksi gabungan lan akuisisi mundhak dadi 26.5%, jumlah transaksi ekuitas pribadi lan pembiayaan usaha uga mundhak dadi 9.1% lan 137.5%.

Aktivitas transaksi uga nuduhake perbaikan ing pasar utama kalebu US, ing UK, Tiongkok, Jerman lan Spanyol, dene India nyekseni penurunan aktivitas kesepakatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.