24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mewah Warta Breaking Mauritius News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat miwiti maneh penerbangan Mauritius, amarga pulau kasebut mbukak maneh kanggo turis internasional

Emirat miwiti maneh penerbangan Mauritius, amarga pulau kasebut mbukak maneh kanggo turis internasional
Emirat miwiti maneh penerbangan Mauritius, amarga pulau kasebut mbukak maneh kanggo turis internasional
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 15 Juli nganti 30 September 2021, Mauritius bakal mbukak wates kanggo penumpang sing divaksinasi lan warga negara Mauritius.

Print Friendly, PDF & Email
  • Emirat bakal mbukak rong penerbangan mingguan menyang Mauritius wiwit 15 Juli.
  • Maskapai kasebut bakal masang pesawat Airbus A380 menyang tujuan Samudra Hindia sing populer wiwit 1 Agustus.
  • Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngrasakake plancongan sing santai lan aman.

Emirat ngumumake bakal miwiti maneh layanan penumpang menyang Mauritius musim panas iki kanthi rong penerbangan mingguan wiwit 15 Juli, amarga negara-negara kasebut mboko sithik mbukak wates maneh kanggo turis internasional. Kanggo nglayani permintaan pasar, maskapai kasebut uga ngumumake bakal nggunakake ikon kasebut Emirat Pesawat A380 menyang Mauritius wiwit tanggal 1 Agustus. Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngrasakake plancongan santai lan aman ing dhaptar resor aman COVID-19 sing wis disetujoni ing saindenging pulau.

Penerbangan Emirates menyang Mauritius bakal digunakake dina Kamis lan Setu. Wiwit tanggal 15 Juli, rute kasebut bakal digunakake kanthi nggunakake a Boeing Pesawat 777-300ER, lan wiwit 1 Agustus, nggunakake pesawat A380 Emirat. Pesawat Emirat EK 701 bakal mangkat saka Dubai 2: 35hrs lan tekan Mauritius jam 9: 10 jam wektu lokal. Penerbangan bali bakal digunakake dina Jumuah lan Minggu. Penerbangan Emirat EK 704 bakal mangkat menyang Mauritius jam 23: 10hrs lan tekan Dubai jam 5: 45 jam wektu lokal, dina sabanjure.

Pengalaman Emirat A380 tetep dadi favorit para wisatawan kanggo kabin sing jembar lan nyaman lan maskapai kasebut bakal terus nggedhekake tugasake sejajar karo pamrih sing mboko sithik. Emirat saiki ngoperasikake A380 menyang New York JFK, Los Angeles, Washington DC, Toronto, Paris, Munich, Wina, Frankfurt, Moskow, Amman, Kairo, lan Guangzhou.

Saka pantai berpasir putih, banyu beningan kristal, lan mujur nengen sing nyenengake - Mauritius tetep dadi salah sawijining tujuan liburan sing paling populer, sing narik para wisatawan ing saindenging Amerika, Eropa, lan Timur Tengah. Penumpang Emirat uga bisa ngrasakake tujuan liyane ing Laut India, amarga maskapai kasebut nawakake 28 penerbangan mingguan menyang Maladewa lan pitung penerbangan mingguan menyang Seychelles.

Wiwit tanggal 15 Juli nganti 30 September 2021, Mauritius bakal mbukak wates kanggo penumpang sing divaksinasi lan warga negara Mauritius. Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngrasakake "preinan hotel" lan milih saka dhaptar hotel sing disetujoni ing saindenging pulau. Wiwit tanggal 1 Oktober, Mauritius bakal miwiti nampani para plancong sing divaksinasi kanthi lengkap sing bisa njelajah pulau kasebut kanthi bebas tanpa watesan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.