24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

IATA ngluncurake Group Action Aids Mobility global

IATA ngluncurake Group Action Aids Mobility global
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Kelompok Tindakan Bantuan Mobilitas bakal mriksa lan ningkatake perjalanan transportasi alat bantu mobilitas, kalebu kursi roda, kanthi tujuan kanggo ningkatake penanganan peralatan penting iki kanggo para plancong cacat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nalika maskapai nggawe maneh, industri kepengin nggawe restart sing luwih klebu.
  • Grup Aksi bakal dadi sing pertama kanggo ngarahake masalah babagan transportasi alat bantu mobil sing aman lan aman.
  • Kanthi populasi tuwa ing negara-negara ing saindenging jagad, para plancongan cacat bakal dadi segmen pelanggan sing akeh kanggo maskapai.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake peluncuran Grup Aksi Bantuan Mobilitas global kanggo mriksa lan ningkatake perjalanan transportasi alat bantu mobilitas, kalebu kursi roda, kanthi tujuan kanggo ningkatake penanganan peralatan penting iki kanggo para plancong cacat.

Grup Tindakan bakal dadi sing pertama kanggo ngarahake ngrampungake masalah babagan alat bantu transportasi sing aman lan aman - masalah sing penting banget kanggo akeh wisatawan. Iki uga bakal menehi saran lan rekomendasi marang maskapai penerbangan lan pemangku kepentingan liyane babagan nggawe kabijakan, proses lan standar sing ana gandhengane karo penanganan lan transportasi alat bantu mobilitas.

“Saben taun, ewonan kursi roda diangkut kanthi aman nganggo udara. Nanging, karusakan utawa kerugian isih ana. Lan yen kedadeyan, ngrusak para penumpang amarga piranti kasebut ora mung peralatan - minangka ekstensi awak lan penting kanggo kamardikan. Kita ngakoni manawa kita ora ana ing industri sing pengin. Iki sebabe kita pengin nggawe babagan global, ora liwat nyiyapake toko ngobrol, nanging kanthi nggabungake klompok utama kanggo njupuk tindakan praktis, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Unike, Grup Aksi Bantuan Mobilitas bakal melu macem-macem pemangku kepentingan sing kena pengaruh saka masalah iki, kalebu organisasi aksesibilitas (makili para wisatawan cacat), maskapai penerbangan, penyedia layanan darat, bandara lan pabrikan alat bantu mobilitas. Iki bakal dadi pertama kaline pabrikan alat bantu mobilitas bakal diajak melu tim tugas IATA.

"Iki minangka wiwitan dina anyar sing komunitas aksesibilitas duwe kursi ing meja. Tantangan ngeterake piranti bantu ngadhepi maskapai ing saindenging jagad lan nggawe IATA nggawe klompok tumindak iki nuduhake manawa komitmen industri kanggo ngrampungake salah sawijining topik aksesibilitas paling gedhe, "ujare Eric Lipp, Pendiri lan Direktur Eksekutif Organisasi Doors Terbuka (ODO) .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.