24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa ngenalake solusi IT kanggo lelungan berkelanjutan lan penawaran mobilitas

Lufthansa ngenalake solusi IT kanggo lelungan berkelanjutan lan penawaran mobilitas
Lufthansa ngenalake solusi IT kanggo lelungan berkelanjutan lan penawaran mobilitas
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi Squake, unit digitalisasi pusat Lufthansa Group ngluncurake platform kompensasi CO2 sing dituju kanggo perusahaan saka kabeh industri perjalanan, mobilitas, lan transportasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Solusi IT anyar ngidini perusahaan nggabungake penawaran berkelanjutan kanggo pelanggan menyang portofolio produke.
  • Platform kasebut ndhukung nggayuh target pangurangan CO2 lan nyepetake transisi menyang mobilitas berkelanjutan.
  • Perusahaan mung bisa nggabungake antarmuka Squake menyang portal online dhewe.

Pelanggan saya nuntut penawaran lelungan lan mobilitas sing berkelanjutan. Sanalika, perusahaan uga golek cara kanggo nggayuh tujuan keberlanjutan. Hub Inovasi Lufthansa saiki ngatasi permintaan sing akeh karo solusi anyar.

Kanthi Squake, ing Klompok Lufthansaunit digitalisasi pusat ngluncurake platform kompensasi CO2 sing dituju kanggo perusahaan saka kabeh industri perjalanan, mobilitas, lan transportasi. Kanthi nggunakake antarmuka pemrograman aplikasi (API) saiki perusahaan bisa ngetung lan ngimbangi emisi CO2 saka layanan sing ditawakake. Solusi anyar ngidini nggawe produk sustainable individu sing dirancang kanthi optimal kanggo kabutuhan para pelanggan.

"Pasar lelungan lan mobilitas ngupayakake solusi efektif kanggo nambah kesinambungan. Wangsulan kita yaiku Squake startup teknologi iklim, sing mbantu perusahaan nyepetake pangembangan produk berkelanjutan, "ujare Christine Wang, Managing Director Lufthansa Innovation Hub. "Kanthi Squake, kita bisa nggawe keahlian offsetting sing bisa diakses ngluwihi penerbangan. Sampeyan mung bisa entuk keberlanjutan ing jangka panjang yen kita kerja bareng, mula kita gumantung karo kerja sama ing pasar lan antarane perusahaan sing melu. Visi kita kanggo Squake yaiku nyedhiyakake 'tulang punggung teknologi' kanggo lelungan lan mobilitas. ”

Mangkene carane Squake bisa digunakake

Nalika pelanggan agensi lelungan online (OTA) pesen lelungan nggunakake macem-macem mode transportasi, kayata mobil sewaan, pesawat, feri, bus, platform kanthi otomatis ngitung emisi CO2 ing kabeh perjalanan. Pelanggan banjur bisa ngimbangi emisi sing diitung nalika proses pesenan.

Perusahaan mung bisa nggabungake antarmuka Squake menyang portal online dhewe. Iki tegese bisa langsung nawakake "tarif ijo" utawa nggawe kabeh tawaran CO2 netral. Startup Eropa pertama saka manajemen perjalanan, mobilitas bareng, lan logistik wis sukses nggunakake layanan kasebut.

"Keuntungan lan keberlanjutan kudu kerja sama," ujare Dan Kreibich, pimpinan proyek Squake. "Kita mbantu perusahaan nggawe penawaran berkelanjutan ing wektu paling cedhak sing cocog kanggo grup target. Kita yakin manawa produk berkelanjutan menehi kontribusi tumrap pertumbuhan sales. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.