24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Dokter Inggris mbantah keputusan kanggo ngilangi kabeh watesan COVID-19 tanggal 19 Juli

Ora etis lan ora logis: Dokter Inggris mbantah keputusan kanggo ngilangi kabeh larangan COVID-19 tanggal 19 Juli
Ora etis lan ora logis: Dokter Inggris mbantah keputusan kanggo ngilangi kabeh larangan COVID-19 tanggal 19 Juli
ditulis dening Harry Johnson

Dokter Inggris ngarani Unethical. Kanthi jumlah kasus COVID-19 anyar kanthi cepet lan vaksin durung kakebalan kawanan, para ahli medis lan ilmiah ngelingake manawa mbukak kunci Inggris ing tanggal 19 Juli "durung wayahe".

Print Friendly, PDF & Email
  • Inggris kanggo "musim panas lam lan bingung" amarga skema kanggo mbukak kunci "ora ati-ati", utawa "dikendhaleni".
  • Keputusan Perdana Menteri Boris Johnson kanggo mbukak kunci "mbebayani lan durung wayahe", ujare surat kasebut, uga "ora etis lan ora logis".
  • Luwih saka 32,500 infeksi kacathet tanggal 7 Juli ing saindenging Inggris - angka paling dhuwur ing negara kasebut wiwit Januari.

Ing surat umum, kanthi irah-irahan "Memorandum Against Infection Massa", luwih saka 100 dokter Inggris lan ilmuwan medis nyalahake UK keputusan pamrentah kanggo ngangkat kabeh watesan COVID-19 ing Inggris tanggal 19 Juli dadi "ora etis".

Layang sing ditulis lan ditandatangani dening luwih saka 100 profesional medis diterbitake wingi ing bagean korespondensi jurnal medis The Lancet.

Kanthi jumlah kasus COVID-19 anyar kanthi cepet lan vaksin durung kakebalan, mula para ahli medis lan ilmiah ngelingake manawa mbukak kunci Inggris ing tanggal 19 Juli "durung wayahe".

Luwih saka 32,500 infeksi kacathet tanggal 7 Juli ing UK - tokoh paling dhuwur ing negara kasebut wiwit wulan Januari.

Amarga Inggris saiki lagi gelut karo kasus anyar, keputusan Perdana Menteri Boris Johnson kanggo mbukak kunci "mbebayani lan durung wayahe", ujare surat kasebut, uga "ora etis lan ora logis".

Missive nututi pratelan saka Sekretaris Kesehatan Inggris sing mentas ditunjuk, Sajid Javid, sing menehi komentar sawetara dina sadurunge infeksi musim panas bisa tekan 100,000 saben dina.

Surat kasebut uga ngelingake manawa proporsi populasi akeh wis diinokulasi, kanthi 86.4% wis nampa dosis pertama lan meh 65% divaksinasi kabeh, kekebalan vaksin durung ditemokake, lan ora bakal diwiwiti tanggal 19 Juli. Surat iki uga negesake bebaya 'COVID dawa' sing bisa nandhang pasien sawise virus. Long COVID minangka kondhisi sing dialami sawetara pasien coronavirus sawise infeksi asli lan bisa diwujudake minangka masalah ambegan, kurang ambune lan mambu, lan lemes.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.