24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia mungkasi watesan penerbangan menyang resort Laut Merah ing Mesir

Rusia mungkasi watesan penerbangan menyang resort Laut Merah ing Mesir
Rusia mungkasi watesan penerbangan menyang resort Laut Merah ing Mesir
ditulis dening Harry Johnson

Lalu lintas udara antara Rusia lan Mesir dihentikan ing November 2015 sawise jet penumpang Rusia nabrak Semenanjung Sinai sing mateni 224 wong.

Print Friendly, PDF & Email
  • Keputusan sing nglarang penerbangan karo maskapai penerbangan Rusia menyang tujuan resor Mesir digawe ing 2015.
  • Ing versi paling anyar, surat keputusan kasebut mung ngidini penerbangan biasa menyang Kairo lan penerbangan resmi menyang Mesir.
  • Ing tanggal 23 April 2021, presiden Rusia lan Mesir setuju nuli nerusake penerbangan ing antarane kutha Rusia lan resor Laut Merah Mesir.

Keputusan 6 taun sing nglarang layanan udhara dening maskapai Rusia menyang tujuan resor Laut Merah Mesir wis dibatalake dina Kamis dening Presiden Rusia Vladimir Putin.

Ing versi paling anyar, saiki dibatalake dening Putin, keputusan kasebut mung ngidini penerbangan biasa menyang Kairo lan penerbangan resmi menyang Mesir. Uga ngemot rekomendasi kanggo operator tur lan agen perjalanan supaya ora adol produk turis sing nyedhiyakake lelungan udara menyang Mesir, kajaba Kairo. Watesan kasebut batal lan batal.

Lalu lintas udara antara Rusia lan Mesir dihentikan ing November 2015 sawise jet penumpang Rusia nabrak Semenanjung Sinai sing mateni 224 wong. Layanan Keamanan Federal Rusia (FSB) nduweni kualifikasi kasebut minangka tumindak terorisme.

Ing wulan Januari 2018, Putin nandatangani keputusan sing ngidini nerusake penerbangan penumpang sing dijadwalake menyang Kairo, nanging penerbangan charter menyang resort Mesir tetep diwatesi.

Ing tanggal 23 April 2021, Presiden Rusia Vladimir Putin lan Presiden Mesir, Abdel Fattah el-Sisi saka Mesir, setuju kanggo nerusake penerbangan antara kutha-kutha Rusia lan resor Laut Merah Mesir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.