24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality rapat News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Kapuloan Seychelles: Utopia Workcation Sampeyan

Logo Seychelles 2021

Nalika ganti urip bisa digunakake maneh, para profesional lan nomad digital saiki duwe kesempatan kanggo nggabungake kerja lan plancongan ing pulau-pulau Seychelles, omah sampeyan ing swarga. Mlaku saka pencahayaan layar ing layar lan milih pola kerja kantor anyar lan hibrida menyang suryo srengenge swarga sing murni bisa uga nyebabake semangat kreatif sing digoleki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ukuran anyar nggawe Seychelles dadi tujuan sing nggawe papan khusus kanggo gawe anyar lan kerja.
  2. Tujuan sing modern lan aman, kepulauan kasebut nyedhiyakake lingkungan sing ideal kanggo kerja sing efisien.
  3. Bayangake makarya ing lingkungan sing sepi sepi lan alas udan tropis sing mung sepi.

Wis puluhan taun, Nusantara Samudra Hindia ngrayu para pelancong ing gisik sing wedhi, entuk kepulauan Seychelles dadi salah sawijining tujuan sing paling dikarepake ing bumi. Kanthi dununge sing sampurna, kaendahan alam sing rapi lan dadi tuan rumah sawetara pesisir sing paling misuwur ing saindenging jagad, ditambahake dimensi anyar saiki sing ndadekake Seychelles dadi tujuan sing nggawe papan khusus kanggo gawe anyar lan makarya!

Saestu Dunia Liyane, Seychelles nduweni budaya lan budaya sing nyawijikake kanthi telung basa ing endi para pengunjung disambut dening keramahan sing nyenengake lan nyawiji kanthi gampang ing urip ing pulau. Tujuan sing modern lan aman, pulau-pulau kasebut nyedhiyakake lingkungan sing ideal kanggo kerja sing efisien kanthi pasisir sing sepi lan alas tropis lan alas udan tropis sing mung ana ing jejak.

Sambungake maneh karo kreatifitas lan Ibu Alam sampeyan. Ora gampang banget mikir babagan mbuwang mangsa mbesuk, lan kanthi cuaca anget bisa dijamin sepanjang taun, Seychelles minangka papan sing cocog kanggo uwal saka kutha-kutha sing sibuk lan hawa adhem tanpa prelu vaksinasi lan ing endi visa diwenehake rawuh.

Keamanan paling penting karo operator pariwisata lan perusahaan sing latihan lan sertifikasi sing ketat supaya aman kanggo COVID lan populasi sing duwe salah sawijining penetrasi vaksin paling dhuwur ing saindenging jagad.

Diubengi karo flora lan fauna sing unik lan macem-macem akomodasi sing bisa dipilih, pulau-pulau Seychelles nggawe lingkungan sing sampurna kanggo campuran bisnis lan kesenengan. Sawetara fasilitas akomodasi santai sing disaring lan disertifikasi kanggo kesesuaian kanggo tujuan 'kerja', mulai saka hotel sing mewah, apartemen sing nyaman, resort mewah, lan wisma asli sing bisa nyedhiyakake nomad digital lan kerja uga lelungan sing berorientasi ing bisnis. Punapa mawon selera utawa anggaran sampeyan, sampeyan bisa entuk manfaat saka infrastruktur modern, fasilitas lan pilihan hiburan sing apik ing sak setelan sing apik.

Gawe riko sabanjure menyang Seychelles dadi pengalaman kerja keras! Apa sampeyan lelungan solo, pasangan, utawa kulawarga, pulau-pulau kasebut ngundang sampeyan supaya seneng lelungan tanpa nglirwakake gaweyan.

Temokake carane nggawe Seychelles dadi tujuan kerja ing https://workcation.seychelles.travel/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.