Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Gerbang Bandara Hotel New Atlanta

New AC Hotel dening Marriott Atlanta Airport Gateway siyap kanggo plancong
New AC Hotel dening Marriott Atlanta Airport Gateway siyap kanggo plancong
ditulis dening Harry Johnson

New AC Hotel Atlanta Airport Gateway ngenalake maneh menyang pasar minangka pilihan sing disenengi kanggo para pelancong sing lagi maju.

Print Friendly, PDF & Email
  • AC Hotel Atlanta Airport Gateway 222 kamar sing ana ing pasar saiki wis mlebu maneh.
  • New AC Hotel Atlanta Airport Gateway dibukak ing wulan Januari 2020.
  • Tamu hotel duwe akses cepet menyang Pusat Konvensi Internasional Georgia, Arena Gateway Center, lan atraksi lan pengalaman liyane sing cedhak.

Nalika lalu lintas penumpang terus rebound paling murah ing Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta, AC Hotel Atlanta Airport Gateway sing anyar ngenalake maneh menyang pasar minangka pilihan sing disenengi kanggo para pelancong sing lagi maju.

Dumunung sawetara langkah saka bandara ATL SkyTrain, AC Hotel Atlanta Airport Gateway 222 kamar dibukak ing wulan Januari 2020. Properti iki nawakake kenyamanan sing ora ana tandhingane karo Atlanta International, sing sejatine minangka salah sawijining bandara paling sibuk ing donya.

Tamu uga seneng akses cepet menyang Pusat Konvensi Internasional Georgia, Arena Gateway Center, lan atraksi lan pengalaman liyane sing cedhak.

"Tim kita sing wis terlatih siap nyambut tamu maneh supaya bisa nikmati layanan kelas internasional lan fasilitas sing luar biasa kanggo nginep ing hotel anyar sing apik iki," ujare Jeff Fowler, manajer umum.

"Ing saben detail, AC Hotel Atlanta Airport Gateway nampilake desain modern lan desain gaya sing kondhisi AC kanthi merek Marriott, uga nggabungake getaran masarakat lan semangat kutha."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.