24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Trinidad lan Tobago Maneka Warta

TTAL kanggo nggawe produk pariwisata Tobago kanthi niche kesehatan

Ancil Dennis, Sekretaris Kepala Sekretaris lan Sekretaris Pariwisata, Budaya lan Transportasi
ditulis dening Harry Johnson

Roadmap Agency Pariwisata Terbatas Limited kanggo Pertumbuhan 2020 - 2023 nemtokake kebutuhan kanggo njelajah pangembangan ceruk lan diversifikasi anyar, uga dhukungan lan gawe anyar relung sing wis ana.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pariwisata kesehatan nggawe kesehatan lan kesejahteraan dadi pusat pengalaman lelungan.
  • Ruangan pariwisata kesehatan diidentifikasi minangka pilihan sing bisa ditrapake kanggo produk pariwisata sing berkualitas lan kompetitif.
  • Tobago Agency bakal ngupayakake nggawe merek kesehatan sing unik sing selaras karo posisi merek tujuane nyedhiyakake pengalaman “Beyond Ordinary” sing ngluwihi penawaran kesehatan khas.

TobagoOtoritas pariwisata wis miwiti proyek telung tahap sing bakal strategis ngembangake papan pariwisata kesehatan kanggo tujuan kasebut, kanthi fase siji nglibatake konferensi virtual mbesuk "Jelajahi Wellness Pariwisata 360" wiwit tanggal 8 Julith kanggo 9th, 2021.

Peta Jalan Pariwisata Pariwisata Terbatas Limited kanggo Pertumbuhan 2020 - 2023 nemtokake kebutuhan kanggo njlajah pangembangan lan diversifikasi macem-macem ceruk, uga dhukungan lan gawe anyar relung sing wis ana. Nalika menilai maneh aset Tobago kanggo nemokake potensi pertumbuhan ing jaman pariwisata lan lelungan sawise COVID, ceruk pariwisata kesehatan diidentifikasi minangka pilihan sing bisa dikembangake dadi produk pariwisata sing berkualitas lan kompetitif.

Yang terhormat Ancil Dennis, Kepala Sekretaris lan Sekretaris Pariwisata, Budaya lan Transportasi Tobago ujar:

"Aku kepenak yen Tobago duwe kabeh komponen sing dibutuhake kanggo pariwisata kesehatan. Udara seger, pemandangan sing apik, ruang ijo alami, kegiyatan fisik sing nyenengake tanpa wates. Kasunyatane, iki minangka salah sawijining aspek pariwisata sing wis dibahas dening Majelis Majelis Tobago kanggo diversifikasi produk pariwisata. Covid-19 wis menehi kesempatan unik kanggo ngreset maneh. Kita ing Majelis Majelis Tobago tetep berkomitmen kanggo njaga lingkungan lan nyediakake sumber daya sing dibutuhake kanggo njamin daya tarik lan daya saing Tobago sing terus maju lan apik. ”

Pariwisata kesehatan nggawe kesehatan lan kesejahteraan dadi pusat pengalaman lelungan. Perjalanan sing diatur babagan prinsip wisata kesehatan biasane kalebu panganan sing sehat, olahraga, perawatan spa, lan kesempatan kanggo ngrasakake pembangunan holistik lan kegiatan spiritual kalebu mediasi lan yoga. Nanging, kanggo Tobago, Agensi bakal ngupayakake nggawe merek kesehatan sing unik sing selaras karo posisi merek tujuane nyedhiyakake pengalaman “Beyond Ordinary” sing ngluwihi penawaran kesehatan sing khas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.