24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel News News Wire Plancongan USA Breaking News

Gempa Bumi ing California Nevada: 5.9

Gempa kuat nyerang Jepang sisih lor
Gempa kuat nyerang Jepang sisih lor
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Gempa sing kuat 5.9 ing skala kacathet ing 3.52 sore ing Nevada, cedhak karo Garis Negara California ing Lembah Smith.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gempa bumi 5.9 diukur ing Smith Valley, Nevada, ing garis California, Nevada, jam 3:49 Pasifik TIme, Kamis.
  2. Gempa kasebut dirasakake ing Reno, Carson City lan Stockton.
  3. Ora ana kerusakan utawa ciloko sing gedhe amarga lokasi gempa kasebut adoh banget.

Smith Valley minangka papan sing diarani sensus ing County Lyon, Nevada, Amerika Serikat. Populasi ana 1,603 ing sensus taun 2010.

Kabupaten Mono minangka kabupaten sing dununge ing bagean tengah sisih wétan negara bagian California ing AS. Ing sensus taun 2010, pedunung ana 14,202. dadi wilayah paling padhang nomer lima ing California. Kursi kabupaten yaiku Bridgeport

8 Juli 2021 gempa bumi ana ing wates antarane kaloro kabupaten. Ambane sing diukur 61 mil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.