24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata India Anyar menehi harapan industri

Menteri Pariwisata India Anyar karo PM Modi
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Reorganisasi kabinet dening Perdana Menteri India, N. Modi, wingi wis ngirim sawetara sinyal, nanging simbolis, yen pariwisata lan penerbangan, loro ing doldrum, bisa uga katon anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Para Menteri wis diupgrade karo para menteri rangking Kabinet, uga sing duwe jabatan politik.
  2. Iki mesthine bisa mbantu, nanging mung bakal nemtokake manawa gerakan kasebut menehi asil sing sukses.
  3. Nomer Menteri Pariwisata lan penerbangan uga wis ditambahake sing ngakoni manawa ana kabutuhan kepemimpinan sing luwih gedhe ing sektor kasebut.

J. Scindia, putra tilas Menteri Pariwisata lan Kereta Api sing pungkasan, Madhavrao Scindia, wis ditugasake dadi portofolio penerbangan.

Pimpinan saka Asosiasi Operator Tur India (IATO), Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI), lan Federasi Asosiasi Pariwisata & Perhotelan India (IMAN), ketemu karo Menteri Pariwisata anyar, Shri G. Kishan Reddy.

Delegasi pariwisata tingkat tinggi kasebut nimbali Menteri Pariwisata, Budaya lan Timur Lor, G. Kishan Reddy dina iki minangka sambutan kanggo nyambut lan ngucapake selamat marang dheweke sing njupuk alih tugas ing kantor ing Transport Bhawan, New Delhi. 

Rombongan sing nemoni Hon. Menteri kalebu Pak Nakul Anand, Ketua - IMAN; Pak Rajiv Mehra, Presiden - IATO lan Hon. Sekretaris - IMAN; Ibu Jyoti Mayal, Presiden - TAAI lan Wakil Ketua - IMAN; Pak PP Khanna, Presiden - ADTOI lan Anggota Dewan - IMAN; lan Pak Ravi Gosain, Wakil Presiden - IATO. 

Anggota delegasi njamin dhukungan lengkap kanggo Hon. Menteri kebangkitan pariwisata lan njaluk dhukungan kaya ngono. Menteri Reddy njamin kabeh dhukungan kanggo industri kasebut. 

Perdana Menteri Modi ngilangi 12 anggota kabinet ing reshuffle kasebut, kalebu Menteri Kesehatan Harsh Vardhan lan wakile. Pamrentah kudu ngadhepi kritik parah pandemi COVID-19. Mlaku ing jabatan kasebut, Mansukh Laxman Mandaviya ditunjuk kanggo jabatan Menteri Kesehatan. Sadurunge dadi Menteri Muda kanggo Menteri Bahan Kimia lan Pupuk.

Menteri Dalam Negeri Amit Shah, sekutu cedhak Modi lan nomer loro, bakal dadi kepala Menteri Kerja Sama sing mentas digawe. Ravi Shankar Prasad, sing dadi Kepala Menteri Elektronika lan Teknologi Informasi uga Hukum, mundur ing dina Rebo, kanthi Ashwini Vaishnaw mlebu ing slot kasebut. Uga mundur yaiku Prakash Javadekar, Menteri Lingkungan Hidup lan juru bicara pamrentah. Kabeh, ana sawetara menteri anyar ing kabinet.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India