24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Warta Breaking Hawaii News Rilis pers Teknologi Singapur Maneka Warta

Kepiye manawa siaran pers sampeyan wis diwaca manungsa lan dudu robot?

siaran rilis pers
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sampeyan nyambung nalika nerbitake siaran pers? Nalika agensi PR nulis rilis media sing apik, mayoritas agensi mung ngeculake rilis kasebut menyang dhaptar database media, kanthi ngarep-arep publikasi freebie. Iki sing diarani industri minangka "Entuk Media." Saliyane, "Paid Media" menehi sing menehi sirkulasi rilis lengkap babagan merek lan olahpesen sampeyan. eTurboNews nambahake rong level liyane, lan tegese mbayar mung adhedhasar sukses.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rilis pers minangka bisnis gedhe, nanging publikasi kayata eTurboNews asring ora entuk dhuwit kanggo entuk dhuwit iki,
  2. Layanan kawat distribusi gedhe kaya PR Newswire dibayar kanggo medar rilis menyang pulikasi, lan ing wektu sing padha mbayar biaya lisensi menyang publikasi utama.
  3. Kaping pirang-pirang rilis pers pungkasan ing kaca mburi portal sing didhelikake kaya Yahoo Finance, Jurnal Bisnis, lan ngasilake laporan sing apik banget kanggo ngramal jumlah sing bisa diwaca.

eTurboNews saiki wis yakin, manawa para pamaca siaran pers komersial sing diterbitake ing portal eTN sejatine manungsa lan dudu robot.

Nalika nganalisa laporan distribusi kanggo siaran pers sing dikirim dening sawetara layanan kabel, bisa uga ana komputer sing bisa ngobrol. Perusahaan sing ngirim rilis kasebut asring nampa laporan kanthi jumlah jutaan sing kuat yen nyatane mung sawetara atus sing ndeleng crita sing diterbitake ing publikasi sing sah. Kurang saka sawetara wong sing mbukak lan maca rilis, mung sawetara klik ing tautan sing dilebokake ing konten rilis.

Biaya kanggo siji rilis bisa entuk ewu ewonan kanthi asile sithik.

Media sing diolehake tegese publikasi sing sejatine duwe pamirsa sing dikarepake meh mesthi ana ing sisih sing ora entuk rantai iki. Kurang banget insentif kanggo nerbitake siaran pers sing nyakup konten iklan.

eTurboNews tekan luwih saka 2 yuta pamaca individu saben wulan lan nggawe solusi win / win: Pamaca manungsa!

eTurboNews anyar Rencana Ngirim Rilis Unlimited manawa klien mung bakal dikenani biaya nalika pamaca pancen duwe motivasi kanggo mbukak siaran pers, maca lan ngeklik link sing disenengi. Umume tautan menyang situs web perusahaan sing ngirim.

Sawise maca ngeklik link kaya ngono, bakal dikenani biaya antarane 15 sen nganti $ 1.50 saben klik, gumantung karo rencana. Biaya maksimum ora bakal ngluwihi 1000 klik saben rilis.

Iki kanggo kepentingan eTurboNews kanggo nyedhiyakake rilis komersial kanthi apik, analisa tembung kunci lan judhul pedhes, lan pasang kanggo mesin telusuran, APPS berita, lan layanan berita agregator, kayata Google News.

Saben siaran pers bakal dilebokake ing buletin email global sing menang penghargaan eTN. Luwih saka 1/2 yuta pamaca bakal nampa kabar push ing terminal komputer sing nuduhake judhule rilis kanthi tautan crita.

Rilis pers dikirim ing eTurboNews diowahi dadi file audio lan dikirim ing eTurboNews. Uga bakal diowahi dadi podcast.

Podcast diowahi dadi a Video langsung lan dikirim ing luwih saka 16 platform, kalebu YOUTUBE, APPLE, Soundcloud, Anchor, Google, lsp.

Rilis iki bakal diterjemahake menyang luwih saka 50 basa lan dilebokake ing portal berita basa asing anyar, independen, lan khusus eTN.

Kabeh mau ditindakake dening manungsa sing peduli manawa akeh manungsa ing jagad iki bakal diwanti-wanti maca lan sesambungan karo isi siaran pers.

Anggota kasebut lengganan rencana langganan tanpa wates entuk pertimbangan prioritas kanggo kasebut ing crita etitorial sing bakal teka. Anggota kasebut uga diajak wawancara ing siaran warta eTV saben dina, utawa minangka peserta utawa tamu ing diskusi panel Livestream sing bakal teka.

Anggota rencana Langganan Konten Tanpa wates uga nampa anggota gratis ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN).

Informasi liyane: www.travelnewsgroup.com/un Unlimited

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.