24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Latihan Tenaga Kerja Penerbangan penting kanggo kovalen

IATA: Latihan penting kanggo tenaga kerja penerbangan pasca pandemi
IATA: Latihan penting kanggo tenaga kerja penerbangan pasca pandemi
ditulis dening Harry Johnson

Disiplin keamanan, operasi, keamanan, lan ekonomi wis diidentifikasi minangka bidang utama penerbangan sing dibutuhake latihan kanggo ngatasi kahanan sing saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  • 36% responden survey wis pindhah fokus menyang jarak / e-learning.
  • 85% responden survey ujar manawa sinau online kalebu kelas virtual bakal duwe peran penting ing pamulihan.
  • Nalika penerbangan dibangun maneh, topik kayata kesinambungan lan digitalisasi bakal dadi penting.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngluncurake riset babagan syarat latihan kanggo tenaga kerja penerbangan nalika industri wiwit pulih saka krisis COVID-19. Latihan Tenaga Kerja Aviation sing penting kanggo operasi pasko kovida penting banget

Miturut survey global babagan 800 pimpinan sumber daya manusia (SDM) ing industri penerbangan sing tanggung jawab kanggo sinau lan pengembangan, para pekerja sing duwe katrampilan sing bener lan mesthekake yen karyawan anyar saka luar penerbangan kanthi cepet bisa entuk katrampilan sing dibutuhake bakal dadi kunci sukses mbangun tenaga kerja pasca-pandemi.

Kanggo nggayuh iki, program latihan kudu diadaptasi, kanthi udakara setengah responden SDM negesake manawa prioritas utamane yaiku nganalisis katrampilan tenaga kerja sing kasedhiya lan peta kasebut miturut syarat kompetensi organisasi. Iki bakal dadi dhasar kanggo kurikulum latihan sing dibutuhake. Pandemi kasebut wis meksa akeh maskapai penerbangan lan perusahaan liyane ing rantai nilai, kaya penyedia layanan darat, kanggo menilai katrampilan apa wae sing diduweni karyawan kanggo adaptasi karo persyaratan operasional anyar. Kasus kasebut yaiku kudu ngemot kargo ing kabin pesawat penumpang sing repurposed kanggo nggawa kargo mung. 

Minangka panjaluk kanggo lelungan udhara, perusahaan bakal nggawa bali karyawan nanging uga bakal nyewa saka njaba industri. Asil saka survey nuduhake yen topik keamanan, operasi, keamanan, lan disiplin ekonomi wis diidentifikasi minangka area utama sing dibutuhake latihan kanggo ngatasi kahanan saiki. Keamanan disorot utamane kritis kanggo maskapai penerbangan, penyedia layanan darat lan bandara.

"IATA wis nyedhiyakake pelatihan kanggo para profesional penerbangan sajrone udakara 50 taun. Sifat teknis industri kita, ditambah karo syarat sing ketat sing ditemtokake dening regulator, nyurung kabutuhan latihan standar ing sektor kasebut. Amarga kasunyatan manawa krisis COVID-19 meksa akeh perusahaan supaya mandheg utawa mudhun kanthi drastis, kita bakal terus adaptasi portofolio supaya bisa menehi kontribusi ing restart industri, "ujare Frédéric Leger, Wakil Presiden Senior Interim, Produk lan Layanan Komersial ing Presiden IATA & Layanan Jaringan Kargo (CNS). 

IATA miwiti sawetara inisiatif to ngrewangi latihan tenaga kerja penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.