24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Taman nasional AS endi sing paling disenengi kulawarga?

Taman nasional AS endi sing paling disenengi kulawarga?
Taman nasional AS endi sing paling disenengi kulawarga?
ditulis dening Harry Johnson

Riset anyar mbukak taman nasional sing paling ramah kulawarga ing AS, adhedhasar faktor kayata hektar saben pengunjung, 'apik kanggo atraksi bocah, alam lan taman, suhu rata-rata saben taun lan udan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kepulauan Virgin minangka taman nasional paling apik kanggo liburan sing ramah kulawarga ing AS.
  • Redwood ing California nomer loro, kanthi skor 6.30 saka 10.
  • Ing urutan nomer telu yaiku Big Bend Texas kanthi skor 6.26 saka 10.

The USA minangka papan taman nasional sing paling apik ing jagad iki, sampurna kanggo kulawarga sing seneng metu ing alam lan njelajah keindahan alam ing negara asal. 

Nanging taman nasional AS endi sing paling apik kanggo dikunjungi kulawarga?

Riset anyar mbukak taman nasional sing paling ramah kulawarga ing AS, adhedhasar faktor kayata hektar saben pengunjung, 'apik kanggo atraksi bocah, alam lan taman, suhu rata-rata saben taun lan udan. 

10 taman nasional AS paling apik kanggo kulawarga

UrutanTaman NasionalNegara / WilayahSkor Sakabèhé kanggo Keluwarga Keluarga
1Kepulauan VirginUS Kepulauan Virgin6.58
2RedwoodCalifornia6.39
3Bendungan BesarTexas6.26
4badlandsSouth Dakota6.21
5lengkunganUtah6.20
6Pegunungan GuadalupeTexas6.14
7EvergladesFlorida6.14
8Gua-gua CarlsbadNew Mexico6.12
9Black Canyon saka GunnisonColorado6.09
9Bryce CanyonUtah6.09
9Lake ClarkAlaska6.09

Kepulauan Virgin minangka taman nasional paling apik kanggo liburan sing disenengi kulawarga ing AS, kanthi skor sakabehe 6.58 saka 10. Kanthi suhu paling dhuwur nomer loro 79.2 lan 55% atraksi didhaptar dadi apik kanggo bocah.

Redwood ing California nomer loro, kanthi skor 6.30 saka 10, duwe persentase atraksi paling gedhe kanggo bocah-bocah kanthi 80% uga 100% atraksi sing didhaptar minangka alam & taman.

Ing urutan nomer telu yaiku Big Bend Texas kanthi skor 6.26 saka 10, kanthi 67% atraksi didhaptar minangka alam & taman lan suhu taunan 71.4.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.