24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pendhudhuk Sydney kudu nggawa KTP kanggo mbuktekake yen ana ing jarak 6 mil saka omah

Pendhudhuk Sydney saiki kudu nggawa KTP kanggo mbuktekake yen ana ing jarak 6 mil saka omah
Pendhudhuk Sydney saiki kudu nggawa KTP kanggo mbuktekake yen ana ing jarak 6 mil saka omah
ditulis dening Harry Johnson

Warga Sydney sing luwih gedhe saiki kudu "nggawa bukti sing nuduhake alamat lan ngasilake bukti yen diwajibake pejabat polisi" yen umure paling ora 18 taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • "Rapat umum" ing njaba ruangan, kalebu olahraga, diwatesi ora luwih saka rong wong ing "klompok".
  • Nalika ing njobo, warga kudu tetep udakara 10km saka omahe.
  • Mung siji wong saben kulawarga sing bisa metu kanggo "entuk panganan, barang utawa layanan sapisan saben dina."

Nalika Sydney Australia siyap-siyap mlebu minggu kaping telune kunci, the pamrentahan New South Wales nerbitake kabar dina iki, nuntut kabeh warga wilayah Greater Sydney nggawa dokumen identifikasi pribadi ing njaba omah, supaya petugas penegak hukum bisa mriksa manawa ana ing jarak 6 mil (10 kilometer) saka omahé.

Aturan kanggo warga Sydney kudu nggawa kabar pamrentah ID sing ditandatangani dening Brad Hazzard, menteri riset kesehatan lan medis, nemtokake manawa "pertemuan umum" ing njaba, kalebu olahraga, diwatesi ora luwih saka rong wong ing "klompok", sing kudu tetep ing 10km saka omahe.

Warga ing wilayah Greater Sydney "sing olahraga" utawa olahraga ing njaba ruangan "kudu" tetep ana ing wilayah pamrentahane dhewe utawa ing jarak 10 kilometer saka omah, "miturut kabar kasebut, lan kudu" nggawa bukti sing nuduhake alamat lan ngasilake bukti yen diwajibake nindakake petugas polisi ”yen umure paling ora 18 taun.

Watesan hukum luwih angel kanggo wong-wong sing pengin golek bahan bakar, mung siji wong saben kulawarga sing bisa metu kanggo "golek panganan, barang utawa layanan sapisan saben dina."

Sydney sing luwih gedhe wis dikunci wiwit tanggal 26 Juni, lan sanajan kunci kasebut direncanakake bakal rampung rong minggu mengko, nanging ditambahi nganti seminggu ekstra amarga kasus COVID-19 terus dideteksi.

Sawise ditemokake manawa paling ora ana 27 wong sing positif COVID wis metu ing wilayah Sydney sajrone jaman infeksi, Perdana Menteri NSW Gladys Berejiklian ngelingake manawa nomer kasebut "ngandhani yen ing sawetara dina sabanjure ... nomer nomer loro lan sayangé jumlah kasebut wong sing bisa mbukak utawa wis mbukak, ing masyarakat bakal munggah. ”

Rong minggu kepungkur kunci iki diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.