Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia News Mbangun maneh tanggung jawab Swedia Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Finnair ngluncur penerbangan Miami, Bangkok lan Phuket nonstop saka Stockholm

Finnair ngluncur penerbangan Miami, Bangkok lan Phuket nonstop saka Stockholm
Finnair ngluncur penerbangan Miami, Bangkok lan Phuket nonstop saka Stockholm
ditulis dening Harry Johnson

Thailand lan Miami kalebu tujuan plancongan musim salju sing paling apik kanggo wong Swedia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Finnair mbukak rute penerbangan nonstop saka Arlanda, Stockholm menyang Bangkok lan Phuket ing Thailand.
  • Finnair mbukak rute penerbangan nonstop saka Arlanda, Stockholm menyang Miami ing Amerika Serikat.
  • Katelu rute kasebut bakal dioperasikake nganggo pesawat Airbus A350.

Finnair mbukak rute penerbangan mandheg saka Arlanda, Stockholm ing Swedia menyang Bangkok lan Phuket ing Thailand lan Miami ing Amerika Serikat kanggo musim salju 2021/2022. Katelu rute kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A350 sing nawakake pengalaman lelungan modern lan lancar.

"Kita seneng banget nyukupi kebutuhan lelungan para pelanggan Swedia kanthi layanan mandheg saka Arlanda menyang Thailand lan Miami, sing kalebu tujuan plancongan musim salju paling apik kanggo warga Swedia", ujare Ole Orvér, Kepala Petugas Komersial, Finnair. "Penerbangan anyar bakal ngiyatake penawaran kita ing pasar Swedia."

Ing tanggal 22 Oktober, Finnair mabur saka Arlanda menyang Bangkok kaping lima saben minggu dina Senen, Selasa, Kamis, Jumuah lan Minggu. Wiwit tanggal 28 November, frekuensi minggon bakal ditambah dadi pitung lan penerbangan dioperasikake wiwit dina Senen nganti Minggu nganti 22 April 2022.

Penerbangan saka Arlanda menyang Phuket bakal dioperasikake dina Minggu tanggal 24 Oktober. Frekuensi tambahan bakal ditambah dina Kamis tanggal 4 Novemberth lan kanggo dina Selasa tanggal 30 November, Penerbangan menyang Phuket bakal dioperasikake nganti tanggal 21 April 2022.

Penerbangan saka Arlanda menyang Miami bakal diwiwiti kanthi rong frekuensi minggon, dina Rebo lan Setu tanggal 23 Oktober. Wiwit 29 November, penerbangan uga bakal dioperasikake ing dina Senen lan Jumuah nganti 22 April 2022. 

Finnair mabur menyang Bangkok, Phuket lan Miami uga saka pangkalan Bandara Helsinki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.