Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Maskapai ing China ndeleng Pamulihan sing stabil

Industri maskapai China ndeleng pemulihan sing stabil
Industri maskapai China ndeleng pemulihan sing stabil
ditulis dening Harry Johnson

Volume transportasi China pulih seprapat seprapat, lan ing kuartal kaping pindho, perjalanan penumpang ing penerbangan domestik bali menyang level pra-epidemi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Industri penerbangan China nglaporake 245 yuta lelungan penumpang ing periode Januari-Juni.
  • Volume kargo udara mundhak 24.6 persen saben taun dadi 3.743 yuta ton sajrone periode kasebut.
  • Investasi sektor penerbangan ing aset tetep tekan 43.5 milyar yuan (udakara $ 6.72 milyar) ing paruh pertama taun iki.

Miturut data paling anyar sing dirilis dina iki dening Administrasi Penerbangan Sipil ing China, Sektor penerbangan sipil Tiongkok mboko sithik pulih saka pengaruh COVID-19 ing paruh pertama taun 2021.

Data regulator penerbangan negara kasebut nuduhake manawa industri penerbangan China nglaporake 245 yuta lelungan penumpang ing periode Januari-Juni, nganti 66.4 persen saben taun, padha karo 76.2 persen volume sajrone periode sing padha taun 2019.

Volume transportasi pulih seprapat seprapat, lan ing kuartal kaping pindho, perjalanan penumpang ing penerbangan domestik bali menyang level pra-epidemi.

Volume kargo udara mundhak 24.6 persen saben taun dadi 3.743 yuta ton sajrone periode kasebut, nganti 6.4 persen dibandhingake karo periode sing padha taun 2019.

Investasi sektor penerbangan ing aset tetep tekan 43.5 milyar yuan (udakara $ 6.72 milyar) ing paruh pertama taun, nganti 8.5 persen taun saben taun, ujare administrasi kasebut.

Luwih lengkap babagan industri penerbangan China, klik ing kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.