24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Romantis Pernikahan Bulan Madu Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Ibukutha Roman ing Samodra India

Kapitalis Seychelles

Nomer kasebut ngomong banget kanggo nusantara Samudra Hindia sing eksotis, kanthi meh 5,000 wong milih nggawe Seychelles dadi perkawinan utawa bulan madu ing taun iki - nuduhake kepiye Seychelles tetep dadi tujuan sing disenengi kanggo para pelancong saka saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wiwit mbukak maneh tapel wates, nomer pengunjung wis nambah nganti 50 persen level sadurunge COVID.
  2. Penganten anyar nyumbang meh 1 saka 10 pengunjung ing Kepulauan Seychelles ing taun 2021.
  3. Malah kanthi pandemi iki, Seychelles wis luwih kuwat dadi ibukota bulan madu ing Samodra India.

Menehi tandha pemulihan positif kanggo pariwisata internasional, kabar iki teka nalika Seychelles ngliwati 50,000 pengunjung pertamane wiwit fase pungkasan dibukak menyang saindenging jagad, kanthi turis nyumbang 76 persen total penumpang. Wiwit mbukak maneh watese, nomer pengunjung wis nambah nganti 50 persen level sadurunge COVID.

Sanajan ana tekanan pandemi, Seychelles saiki wis luwih negesake dadi ibukutha bulan madu ing Samodra India. Data wisatawan sing dijupuk liwat sistem Otoritas Perjalanan Kepulauan Seychelles nuduhake 3,852 bulan madu sing kebangkrutan ing gisik suwene 3 wulan kepungkur. Saka, penganten anyar Israel metu ing ndhuwur kanthi 413 pasangan sing ngunjungi pulau kasebut, ditututi Arab Saudi (229) lan UEA (208). Sajrone periode sing padha, Seychelles uga dadi tujuan pilihan kanggo 570 manten (1140 wong).

Kanthi industri pariwisata ing saindenging jagad ngadhepi wektu kang angel, tujuan plancongan, uwal populer sing misuwur amarga pasisir putih lan wedhi, perairan pirus anget lan macem-macem flora lan fauna ndeleng nomer tekane saben dina wiwit dibukak maneh tanggal 25 Maret 2021. Rata-rata kunjungan menyang Seychelles yaiku 11 dina, cukup wektu kanggo ngrasakake pengalaman lokal.

Nggarap Seychelles tetep dadi tujuan sing aman ing COVID, Otorisasi Perjalanan Kepulauan Seychelles sing nembe diluncurake, dikuatake dening Travizory, ngidini pamrentah nyaring lan nyetujoni pra-kedatangan penumpang - kalebu verifikasi tes PCR lan sertifikat vaksin.

Proses otorisasi mung mbutuhake 5 menit kanggo ngrampungake lan njamin katentreman atine para turis sing pengin ucul nalika pandemi kasebut. Amarga ora entuk ramalan metu saka lelungan, Otoritas Perjalanan Kepulauan Seychelles wis ngidini negara pulau kasebut mbukak maneh kanthi aman lan tanggung jawab.

Watesan lelungan wis digawe ing pirang-pirang pasar tradisional ing Eropa, Seychelles mbukak wates negara-negara anyar lan nyathet nomer kedatangan sing apik banget saka negara-negara kayata Uni Emirat Arab (UEA), Israel, Jerman lan Ukraina kanggo separo pisanan taun.

Kanthi ana 10,000 pengunjung Rusia sing akeh ing pesisir, pulau kasebut ngarepake jumlahe bakal mundhak kanthi dramatis yen negara-negara Eropa liyane ngatasi watesan perjalanan.

Seychelles mesthi ngarep-arep dina sing luwih cerah amarga kasedhiyan penerbangan saka Eropa, papan kanggo pasar sumber utama, mundhak wiwit wulan Juli nalika tekane Edelweiss lan Condor lan kemungkinan Air France bali menyang tujuan sing kacathet ing wulan Oktober 2021.

Ibu Sherin Francis, Sekretaris Utama Pariwisata, ujar: "Kita ngarepake dina sing luwih apik kanggo industri, tren pesenan saiki nuduhake ramalan sing digawe ing wiwitan taun. Cathetan nuduhake manawa Seychelles bisa nampa luwih saka 149,000 nganti Desember 2021, sing kanggo industri kasebut bakal dadi warta sing apik. Kita yakin manawa vaksinasi saya maju ing macem-macem negara, kapercayan konsumen bakal saya tambah lan iki bakal mengaruhi jumlah tekane kita kanthi positif sajrone taun kepungkur. ”

Mr Alan Renaud, Sekretaris Utama Penerbangan Sipil, ujar: "Tandha 50,000 wisatawan wiwit diluncurake Sistem Otoritas Perjalanan minangka tonggak sejarah kanggo Seychelles, lan nglakoni nalika pandemi minangka bukti saka kawicaksanan fokus sentris pelanggan lan pilihan ing teknologi. Kita wis entuk separo level pariwisata 2019 sajrone enem minggu wiwit diluncurake validasi ketahanan lan daya tarik tujuan. Ngarep, kita bakal terus nandur modal ing pengalaman lelungan kanggo nggampangake pariwisata, nduduhake inovasi teknologi kanggo nyedhiyakake katrampilan produk lan layanan sing ora ana tandhingane. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.