24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Walanda News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Walanda mulihake watesan COVID-19 ing tengah lonjakan anyar

Walanda mulihake watesan COVID-19 ing tengah lonjakan anyar
Walanda mulihake watesan COVID-19 ing tengah lonjakan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri Walanda ujar manawa sektor perhotelan lan hiburan wengi ing negara kasebut kudu dipateni amarga ana paningkatan kasus virus Delta sing luwih infeksi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Walanda mulihake watesan COVID-19 kanggo klub wengi, restoran lan festival musik.
  • Watesan anyar dileksanakake amarga kena infeksi ing wong enom.
  • Kabeh restoran lan bar ing Walanda bakal nutup lawang wiwit tengah wengi nganti jam 6 esuk saben dina, lan musik live bakal dilarang.

Perdana Menteri Walanda Mark Rutte ngumumake manawa pamrentah Walanda mbalekake watesan COVID-19 kanggo klub wengi, restoran lan festival musik amarga ana akeh kasus coronavirus anyar ing kalangan wong enom.

Watesan COVID-19 sing dibalekake, sing diangkat tanggal 26 Juni, bakal ditrapake esuk esuk lan tetep ing tanggal 14 Agustus, ujare Rutte, Jumat.

Muncul bareng Menteri Kesehatan Hugo de Jonge, PM ujar manawa sektor perhotelan lan kehidupan malam ing negara kasebut kudu dipateni amarga ana paningkatan kasus virus Delta sing luwih nular saka virus kasebut.

Rutte ujar manawa pamrentah saiki mung bakal ngidini acara publik sedina ing papan sing diisi kapasitas rong pertiga, lan penonton kudu mbuktekake status vaksinasi lan infeksi.

Kabeh restoran lan bar ing Walanda uga kudu nutup lawange wiwit tengah wengi nganti jam 6 esuk saben dina, dene musik live ora dilarang.

Sistem ticketing sing ngidini wong bebas saka aturan jarak adoh sosial uga bakal dilereni nganti wulan ngarep, nalika pamrentah bakal mriksa kahanan kasebut.

De Jonge ujar manawa lonjakan infeksi biasane nyebabake wong enom, nanging ngelingake yen "ora bisa dihindari" yen wong tuwa uga bakal kena infeksi kajaba pamrentah njupuk tindakan.

Ing minggu kepungkur, jumlah kasus COVID-19 anyar ing Walanda mundhak nganti 103% dibandhingake pitung dina sadurunge, analisis paling anyar saka Institut Nasional Kesehatan Masyarakat lan Lingkungan nuduhake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.