24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Czechia Kabar Olahraga News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID Panjang: Kepiye Pariwisata Ceko Ngatasi Efek Mbebayani

Kepiye Pariwisata Ceko ngatasi Long COVID

Pariwisata Ceko, kanthi kolaborasi karo industri kesehatan Czech lan asosiasi spa, nuduhake paket perawatan anyar sing mbantu wong pulih saka Long COVID ing sawijining konferensi kesehatan virtual pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Akeh sing slamet saka COVID-19 bakal ngalami gejala jangka panjang sing nyuda - diarani Long COVID.
  2. Sawetara wong ora bisa nerusake kegiyatan sing biasane, kalebu kerja, sanajan ora ngluwihi kasus diagnosis COVID sing wiwitan.
  3. Akeh sing ngalami gejala pirang-pirang wulan, nyoba urip kanthi "normal anyar".

Gejala jangka panjang sing umum kalebu lemes; masalah ambegan; "Kabut otak;" masalah jantung, ginjel lan gastrointestinal; lan ilang mambu lan rasa. Manifestasi sing nguwatirake terus muncul, kayata sadhar yen infeksi bisa nyebabake diabetes.

Sektor pariwisata spa lan kesehatan Ceko ngumumake rincian paling anyar babagan paket pemulihan Long COVID anyar. Pangobatan kasebut saiki ditawakake kanggo mitra sektor kesehatan lan konsumen.

Sajrone acara online sing dirawuhi dening dokter terkemuka, profesional medis, lan media kesehatan, host spa medis Ceko lan dhokter nuduhake informasi babagan industri spa Republik Ceko kanthi posisi sing sampurna kanggo mbantu panandhang COVID Long bisa pulih liwat sawetara perawatan lan paket.

Kepiye Ceko Nganyari:

- Paket dandan telung minggu - Siji saka sepuluh pasien ngalami "sindrom pasca-COVID," lan Asosiasi Spa Ceko ngalami paningkatan signifikan tumrap pasien sawise telung minggu perawatan spa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.