24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Peluncuran Pariwisata Italia: Pengarepan Pasca-Pandemi Muncul

Wisata Pariwisata Italia

Konsorsium Pariwisata Maratea ing wilayah Basilicata, Italia Kidul kalebu pejabat lokal lan anggota parlemen sing asale saka Lucanian, bebarengan karo pers nasional lan internasional, kanthi partisipasi luar biasa saka Menteri Pariwisata Massimo Garavaglia. Kabeh padha ketemu ing Hotel Villa del Mare kanggo nampilake program kanggo musim turis lan Pariwisata Italia ngluncurake maneh tujuan ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pasca pandemi, Pariwisata Italia ngluncurake maneh tujuan wisata lan proyek pangembangan diwiwiti kanggo sisa taun iki.
  2. Kanthi Italia ing zona putih, pariwisata bisa dilanjutake luwih cepet tinimbang sadurunge.
  3. Pengenalan Green Pass uga bakal nyurung gerakan pariwisata iki.

"Pariwisata ing Italia bakal dilanjutake luwih dhisik, nyumbang kanggo pemulihan ekonomi parsial. Dheweke ngatur kutha Maratea ing saben aspek teknis lan reseptif kanggo nampung pariwisata sing bakal enggal bali amarga gencatan senjata pandemi Italia ing zona putih lan ngenalake Green Pass, "ujare Menteri Pariwisata Italia Massimo Garavaglia.

Pariwisata ing Basilicata: 4.5 Yuta Kanggo Luncur maneh

PARTI minangka akronim sing diterjemahake menyang "Rencana Aksi kanggo Mbaleni Pariwisata ing Basilicata. " Rencana iki udakara 4.5 yuta euro lan nggabungake inisiatif kanggo implementasi kanthi cepet kegiyatan supaya pulih saka krisis pariwisata. Cocog kanggo nambah tawaran wilayah lan ngiyatake posisi tujuan Basilicata ing pasar nasional lan internasional.

Rencana sing digambarake dening Dewan Regional kanggo Kegiatan Produksi, Francesco Cuffaro, arep nganyari tawaran kanthi proyek agregasi kalebu nggawe jaringan operator ing bidang budaya seni, pesta pernikahan, kemewahan, kulawarga, njobo, resort laut lan gunung, atraksi , lokakarya, lan kegiyatan, uga segmen anyar.

Senator ndhukung peluncuran Pariwisata Italia.

Saran saka Senator

Proposal revitalisasi dening Senator Lomuti fokus marang dhukungan saka UKM [perusahaan cilik lan menengah] saliyane strategi kanggo narik pariwisata menyang kutha Maratea, nganti tekan wilayah Basilicata. Kanggo nyorot kualitas prasarana kasebut, kualitas keramahan sing ditawakake Maratea lan kaendahan wilayah Basilicata bakal dadi perhatian utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.