24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Thailand Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Penerbangan sing isih operasi ing Bangkok Airways

BnGKOK AIRWAYS
BANGKOK AIRWAYS ATR 72-600
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Amarga wara-wara anyar saka Pusat Thailand kanggo Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) babagan larangan lelungan ing Thailand, Bangkok Airways Public Company Limited ngumumake sawetara pambatalan sawetara penerbangan domestik sajrone periode 13 - 31 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bangkok - Samui (pulang pergi) 2 penerbangan saben dina 
  • Penerbangan sing disegel antara Bangkok lan Samui, sing bakal nampung penumpang transit internasional (3 penerbangan saben dina) 
  • Samui - Phuket (pulang pergi) 4 penerbangan seminggu (Senen, Rebo, Jumuah lan Minggu), penerbangan iki bakal kasedhiya wiwit tanggal 16 Juli 2021 lan sabanjure 

Minggu kepungkur dilaporake manawa Bangkok, ing Bangkok, Kutha Malaékat ana ing gundhul COVID-19 liyane.

Dina iki Bangkok Airways menehi reaksi lan mbatalake penerbangan domestik ing ngisor iki:

1. Bangkok - Chiang Mai (pulang pergi)  
2. Bangkok - Phuket (pulang pergi) 
3. Bangkok - Sukhothai (pulang pergi) 
4. Bangkok - Lampang (pulang pergi) 
5. Bangkok - Trat (pulang pergi)  

Samui - Singapura (pulang pergi) 3 penerbangan saben minggu (Senin, Kamis, lan Minggu), penerbangan kasebut bakal kasedhiya wiwit tanggal 1 Agustus 2021.

Bangkok Airways Public Company Limited minangka maskapai penerbangan regional sing adhedhasar ing Bangkok, Thailand. Iki ngoperasikake layanan sing dijadwalake menyang tujuan ing Thailand, Kamboja, China, Hong Kong, India, Laos, Malaysia, Maladewa, Myanmar, Singapura, lan Vietnam. Basis utamane yaiku Bandara Suvarnabhumi.

Penumpang sing dijadwalake lelungan sadurunge tanggal 31 Juli 2021 bisa mbayar biaya kanggo nggawe maneh utawa bisa uga njaluk pengembalian dana kanthi voucher lelungan kanggo digunakake kanggo tiket ing mbesuk. Penumpang bisa nggawe pangowahan sing dibutuhake nganti 24 jam sadurunge pesawat. Informasi luwih lengkap bisa dideleng ing www.bangkokair.com/travel-voucher (syarat lan katemtuan ditrapake). 

Penumpang sing pengin ngowahi lelungan tanpa tanggal lelungan sing ditemtokake (tiket mbukak) bisa ngirim panjaluk liwat https://forms.office.com/r/WjcEEfQX2L sajrone 24 jam sadurunge tanggal budhal sing diusulake. Maskapai kasebut bakal nggunakake informasi sing diwenehake liwat formulir kasebut supaya luwih bisa nampung penumpang.   

Penumpang bisa ngubungi maskapai liwat saluran ing ngisor iki; 

Penumpang sing memesan tiket liwat agensi perjalanan disaranake langsung hubungi agen kanggo ngatur luwih lanjut. 

Menapa malih, maskapai kasebut nyengkuyung para penumpang mriksa pariwara, pesenan, lan prosedur perjalanan, kanggo saben tujuan sadurunge lelungan saka pejabat sing gegandhengan kayata: 

  • Pusat Administrasi Kahanan COVID-19 (CCSA)   

http://www.moicovid.com/ข้อมูลสำคัญ-จังหวัด/ 

  • Bandara ing Thailand www.airportthai.co.th/en/ 
  • Departemen Bandara www.facebook.com/DepartmentOfAirports/ 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar