24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Biro Konvensi Rusia ngumumake CEO Anyar

Biro Konvensi Rusia ngumumake CEO Anyar
Biro Konvensi Rusia ngumumake CEO Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Sagid Zaremukov ngadhepi tugas ngembangake kegiatan asosiasi lan kerja sama industri intra-industri, promosi potensial acara negara lan wilayah, nggawe agenda internasional RCB, uga ngetrapake proyek kanggo nggawe jaringan regional biro kongres.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pencalonan Sagid Zaremukov entuk dhukungan 100%.
  • Kepala anyar saka RCB duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan gedhe ing industri acara.
  • Dheweke ahli sing disertifikasi kanggo penghargaan kualitas Pamrentah Federasi Rusia.

Pemilihan direktur asosiasi anyar ditindakake ing framework Rapat Umum Biro Konvensi Rusia (RCB) perusahaan anggota, sing kedadeyan tanggal 9 Juli 2021 ing lokasi Pusat Kosmilikis lan Penerbangan (VDNKh, paviliun 34). Miturut asil pamilihan, pencalonan Sagid Zaremukov nampa dhukungan 100%.

Kepala anyar saka RCB duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing perusahaan gedhe ing industri acara. Sadurunge gabung karo Biro Konvensi Rusia, dheweke nyekel jabatan eksekutif ing Grup Perusahaan RESTEC, salah sawijining organisasi terkemuka ing pasar konvensi lan pameran Rusia. Ing taun 2018, Sagid Zaremukov gabung karo tim Biro Konvensi Rusia lan berinteraksi karo pejabat eksekutif federal lan regional, uga asosiasi bisnis lan perusahaan ing industri acara negara kasebut, makili kepentingan anggota RCB ing badan pamrentah lan asosiasi umum bisnis umum ing pangembangan industri. Wiwit Maret 2021, dheweke dadi direktur utama RCB. Dheweke ahli sing disertifikasi kanggo penghargaan kualitas Pamrentah Federasi Rusia.

Sagid Zaremukov ngadhepi tugas ngembangake kegiatan asosiasi lan kerja sama industri intra-industri, promosi potensial acara negara lan wilayah, nggawe agenda internasional RCB, uga ngetrapake proyek kanggo nggawe jaringan regional biro kongres.

Ing komentar, Sagid Zaremukov nyathet manawa skema interaksi efektif karo para pemain industri utama sing digawe sajrone taun kegiatan Asosiasi, kerja sama strategis karo kantor regional, industri terkemuka lan asosiasi umum bakal dilanjutake. "Kita uga bakal nggolek format kerja gabungan anyar sing dituju kanggo ngembangake pasar acara Rusia lan konsolidasi industri," ujare Sagid Zaremukov.

Sajrone kerangka Rapat Umum RCB, sawetara masalah organisasi sing ana gandhengane karo kegiyatan Asosiasi uga dianggep lan asil proyek online pendhidhikan RCB "Akademi Musim Panas" diumumake. Proyek kasebut dileksanakake bebarengan karo Pusat Pameran lan Riset R&C lan dhukungan saka Yayasan Roscongress. Tujuane yaiku supaya para peserta kongres lan pasar pameran duwe kesempatan kanggo pengembangan profesional pribadi utawa entuk kompetensi anyar. Ing taun iki, 18 ahli terkemuka kongres lan industri pameran lan industri sing gegandhengan dadi dosen ing RCB Summer Academy lan nuduhake pengalaman karo para pamirsa. Luwih saka 200 wakil kongres lan pasar pameran dadi pamireng proyek "RCB Summer Academy". Ing situs VDNKh, diploma dianugerahi para lulusan lan matur nuwun marang dosen Akademi Musim Panas RCB.

JSC VDNKh, NEGUS-Expo lan perusahaan katering Prazdnik Vkusa dadi mitra Rapat Umum Biro Konvensi Rusia. Tur menyang Pusat Kosmonautik lan Penerbangan dianakake kanggo para peserta Rapat Umum, uga nalika pamriksan situs, kapacak kongres lan pameran situs VDNKh ditampilake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar