Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Fashion Industri Hospitality Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Tujuan Plancongan Paling Murah kanggo Blanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci lan Prada

Tujuan Plancongan Paling Murah kanggo Blanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci lan Prada
Tujuan Plancongan Paling Murah kanggo Blanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci lan Prada
ditulis dening Harry Johnson

AS minangka salah sawijining negara paling murah sing tuku fashion desainer, kanthi umume barang-barang sing paling larang regane paling murah ing AS.

Print Friendly, PDF & Email
  • USA minangka negara paling apik kanggo liburan belanja desainer.
  • Eropa minangka salah sawijining bawana paling murah sing bisa dituku.
  • Negara-negara Asia Wétan kalebu salah sawijining negara paling larang kanggo tuku aksesoris desainer.

Kanggo menehi inspirasi menyang tujuan plancongan pasca COVID, para ahli industri plancongan Inggris wis nganalisa rega aksesoris mode mewah ing saindenging jagad, kanggo ngumumake negara sing paling murah (lan paling larang) kanggo tuku desain paling apik, saka Chanellegendaris 2.55 kanggo Cartier Gelang Katresnan. 

AS minangka salah sawijining negara paling murah sing tuku fashion desainer, kanthi papat barang mewah sing ana ing dhaptar kasebut, kalebu Chanel 2.55 lan Cartier Love Bracelet, sing paling murah ing AS. Nyatane, sampeyan bisa ngirit nganti 4,813 kanthi blanja ing AS dibandhingake ing luar negeri. 

Eropa minangka salah sawijining bawana paling murah sing bisa dituku, kanthi 5 saka 12 negara paling murah sing ana ing Eropa. Sampeyan bisa ngirit nganti £ 700 kanthi lelungan menyang Eropa kanggo plancongan mewah kanggo barang kalebu tas Fendi Canvas Baguette lan Louboutins New Very Prive. 

Negara Asia Wétan kalebu sawetara negara paling larang kanggo tuku aksesoris desainer, kanthi 9 saka 12 papan sing paling larang kanggo tuku busana mewah sing ana ing Asia Wétan. Ana macem-macem faktor sing bisa nyumbang kanggo iki, kalebu tarif sing ana ing barang-barang asing sing mewah ing China, kurs sing tegese Yuan ngungkuli mata uang utama liyane lan panjaluk sing luwih dhuwur kanggo barang-barang desainer ing China lan Asia Tenggara.

Lokasi sing paling murah lan paling larang kanggo tuku mode desainer 

Louis Vuitton Speedy 25 tas

Tempat sing paling murah kanggo tuku: Denmark - 6,600 DKK (£ 765)

Tempat sing paling apik kanggo dituku: Selandia Baru - NZ $ 1,940 (£ 999)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar