24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Heathrow: Penutupan Penerbangan Transatlantik sing Regane UK £ 23 Yuta Dina

Heathrow: Penutupan Penerbangan Transatlantik sing Regane UK £ 23 Yuta Dina
CEO Heathrow, John Holland-Kay
ditulis dening Harry Johnson

Nalika ana warta apik babagan sawetara penumpang sing divaksinasi dobel ora kudu karantina maneh saka negara ambar, Menteri kudu menehi kabijakan kasebut menyang warga AS lan Uni Eropa yen pengin miwiti negara ekonomi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Negara-negara Eropa sing ndhukung sektor penerbangan ing saindenging pandemi iki ndeleng tuwuh paling cepet nalika muncul saka pandemi kasebut.
  • Lalu lintas penumpang saka Heathrow menyang AS mudhun udakara 80%, dene ing UE, sing wis dibukak kanthi sepihak karo AS, nate weruh lalu lintas pulih mung udakara 40% mudhun.
  • Entuk perdagangan Inggris maneh karo saindenging jagad iki penting banget kanggo rencana Pamrentah kanggo pasca Brexit ing Inggris.

Heathrow nomer penumpang isih meh 90% mudhun kanggo nomer penumpang pra-pandemi 2019, lan luwih murah tinimbang saingan Uni Eropa. 

Negara-negara Eropa sing ndhukung sektor penerbangan ing saindenging pandemi iki ndeleng tuwuh paling cepet nalika muncul saka pandemi kasebut. Schiphol lan Frankfurt loro wis ngluwihi volume kargo ing taun 2019, mundhak 14% lan 9% dibandhingake karo 2019, dene tonase kargo ing Heathrow, pelabuhan paling gedhe ing Inggris isih mudhun 16%. Meh kabeh kargo udara nggawa pesawat penumpang, lan watesan perjalanan Inggris mbatesi perdagangan dibandhingake karo saingan EU kita. 

Penutupan hubungan transatlantik Inggris mbebayani ekonomi Inggris paling ora £ 23 yuta saben dina. Lalu lintas penumpang saka Heathrow menyang AS mudhun udakara 80%, dene ing UE, sing wis dibukak kanthi sepihak karo AS, nate weruh lalu lintas pulih mung udakara 40% mudhun. Keuntungan kompetitif Inggris sing wis suwe ing perdagangan transatlantik ana risiko yen wates tetep ditutup. 

Entuk perdagangan Inggris maneh karo saindenging jagad iki penting banget kanggo rencana Pamrentah kanggo pasca Inggris Global-Brexit. Heathrow mung duwe potensi kanggo nggampangake bonanza perdagangan £ 204 milyar sing mupangat kanggo bisnis Inggris ing saben pojok negara kasebut, nyipta kesempatan kanggo kabeh sektor penerbangan lan nguatake jaringan perdagangan Inggris - nanging mung yen Menteri milih mbukak perdagangan kanthi cepet.

Pengumuman manawa warga Inggris sing divaksinasi dobel ora bakal diwajibake karantina nalika bali saka negara-negara amber saka 19th Juli minangka langkah sing luwih maju. Nanging kanggo miwiti pemulihan ekonomi Inggris, Pamrentah kudu mbukak maneh lelungan menyang wong sing divaksinasi saka akeh negara, utamane mitra dagang utama kita kaya AS. British Airways, Virgin Atlantic lan Heathrow kerja sama kanggo nduduhake status vaksinasi 100% bisa ditindakake nalika check-in, lan ora ana sebab kenapa Pamrentah ora nyetujoni iki kanggo penumpang saka AS lan UE saka 31 negara kasebutst saka Juli.

CEO Heathrow, John Holland-Kaye ujar:

"Nalika ana warta apik yen sawetara penumpang sing divaksinasi dobel ora kudu karantina maneh saka negara ambar, Menteri kudu nambah kabijakan kasebut menyang warga AS lan Uni Eropa yen pengin miwiti negara ekonomi kasebut. Pangowahan kasebut bakal dadi penting tumrap para eksportir sing kalah karo saingan Uni Eropa lan kulawarga sing wis pisah karo wong sing ditresnani. Kita duwe kabeh alat kanggo miwiti maneh lelungan internasional kanthi aman, lan saiki wayahe Global Britain mundur! "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar