24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

CEO Wizz Air £ 100 Yuta Serikat Riles Bonus

CEO Wizz Air £ 100 Yuta Serikat Riles Bonus
CEO Wizz Air, József Váradi
ditulis dening Harry Johnson

Ngganjar CEO adhedhasar ekspansi perusahaan, tanpa preduli bathi, jejak lingkungan, kahanan kahanan kerja, gegayutan karo hak-hak sosial lan tenaga kerja lan kesejahteraan para pekerja pancen ora sopan ora mung kanggo para pekerja nanging uga kulawarga lan kulawarga. masarakat umume.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air wis suwe golek dhuwit kanthi biaya pegawai transportasi.
  • Buruh Wizz Air ngadhepi kahanan kerja sing abot, remunerasi sing ora apik, lan praktik sing ora adil, malah uga nglanggar hukum, saka pihak manajemen.
  • Reward József Váradi kanthi bonus 100,000,000 kanggo mbukak maskapai kanthi cara iki ora cocog lan ora bisa ditampa.

Federasi Pekerja Transportasi Eropa ngutuk keputusan kanggo mbayar bonus £ 100 yuta marang CEO Wizz Air József Váradi minangka hadiah kanggo tuwuhing operator kanthi cepet.

Wizz Air minangka perusahaan kanthi sejarah praktik anti-sosial sing misuwur - nolak larangan, ora nggatekake hak ngatur, busting serikat pekerja, lan mbuwang sosial, kanggo sawetara jeneng. Ora rahasia manawa para pekerja Wizz Air ngadhepi kahanan kerja sing angel, remunerasi sing kurang apik, lan praktik-praktik pihak manajemen sing ora adil, kadang-kadang nglanggar undang-undang.

Wizz Air wis suwe golek dhuwit kanthi biaya pegawai transportasi. Ngganjar József Váradi kanthi bonus 100,000,000 £ kanggo mbukak maskapai kanthi cara iki ora cocog lan ora bisa ditampa, luwih-luwih ing tengah pandemi sing nyebabake akeh karyawan penerbangan ngalami keresahan kerja, risiko kesehatan lan keamanan kalebu risiko kesehatan mental, beban kerja sing gedhe banget, stres, lan lemes.

Ngganjar CEO adhedhasar ekspansi perusahaan, tanpa preduli bathi, jejak lingkungan, kahanan kahanan kerja, gegayutan karo hak-hak sosial lan tenaga kerja lan kesejahteraan para pekerja pancen ora sopan ora mung kanggo para pekerja nanging uga kulawarga lan kulawarga. masarakat umume.

ETF njaluk shareholder kanggo mbatalake bonus iki, lan menehi bonus apa wae kanggo eksekutif utama maskapai babagan nggawe perusahaan berkelanjutan kanthi kondisi kerja sing layak, upah sing layak, dialog sosial sing apik, lan kesejahteraan para karyawan tinimbang mung tuwuh lan bathi adhedhasar eksploitasi tenaga kerja.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar