24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Penumpang American Airlines Nyoba Mbukak Midflight, Nggawe Peserta Penerbangan, Saluran Ditempelake ing Kursi

Penumpang American Airlines nyoba mbukak lawang tengah, nyokot pramugari, saluran sing direkam ing kursine
Penumpang American Airlines nyoba mbukak lawang tengah, nyokot pramugari, saluran sing direkam ing kursine
ditulis dening Harry Johnson

Wanita sing keganggu kanthi emosional kasebut dilaporake metu saka kursine lan nyoba mbukak lawang pesawat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wanita "aneh" "wiwit saya rame lan banter banget."
  • "Keprihatinan keamanan potensial" mbutuhake kru pesawat supaya njupuk tindakan.
  • Sanajan ana langkah ekstrem sing digunakake kanggo nahan dheweke, wanita kasebut dilaporake mbengok cabul sajrone pesawat kasebut. 

American Airlines pesawat saka Dallas, Texas menyang Charlotte, North Carolina cepet-cepet minggat menyang surealis nalika ana penumpang wanita wiwit muring-muring karo penumpang lanang sing lungguh ing sandhinge, dheweke ora pengin pesawat kasebut "mabur maneh." 

Miturut salah sawijining penumpang ing pesawat kasebut, wanita sing "aneh" kasebut mulai gelisah lan banter banget, lan wong sing lungguh ing sandhinge, karo pramugari, nyoba nyoba nyenengake dheweke lan tenang, nanging ora ana sing berhasil. ” 

Wanita sing ngganggu emosi kasebut, sing umure umur 30-an kanthi rambut ijo, dilaporake metu saka kursine lan nyoba mbukak lawang pesawat kasebut. Dheweke ditangani kanthi cepet dening pramugari, sing nahan anggota awak kanthi taktik saluran lan ikatan zip, miturut saksi mata. 

Penumpang sing lungguh jajar ing ngarep lan ing mburine wanita sing ora sehat banjur dijaluk metu saka dalan supaya pramugari bisa nindakake tape menyang pelanggan sing nakal ing papane. 

Miturut salah sawijining penumpang, pilot pesawat kasebut mlebu ing interkom kasebut lan meksa wong supaya tetep lenggah nalika personel ngatasi “kahanan ala ing pesawat,” tanpa njlentrehake maneh. 

American Airlines mengko negesake kedadeyan sing luar biasa kasebut lan mbela langkah-langkah keamanan Hollywood-esque, nerangake manawa "masalah keamanan potensial" mbutuhake kru pesawat kasebut supaya bisa tumindak. Operator udara kasebut uga ujar manawa wanita kasebut "nyerang sacara fisik lan nyakot" salah sawijining pramugari. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar