24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Kothak Pasir Phuket: Inggris Mimpin Turis Eropa menyang Thailand

Kothak Pasir Phuket: Inggris Mimpin Turis Eropa menyang Thailand
Kothak Pasir Phuket: Inggris Mimpin Turis Eropa menyang Thailand
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Inggris njupuk keputusan kanggo ora ngetrapake watesan karantina kanggo para turis sing bali saka negara kanthi "Amber List" sing kalebu Thailand.

Print Friendly, PDF & Email
  • Skema Kotak Pasir Phuket bakal ditaksir lan dianalisis dening sawetara arsitek lan pemangku kepentingan.
  • Pasar UK ndadékaké bali para lelungan Éropah kanthi 12% saka 4,568 wong sing tekané internasional nganti saiki.
  • 168,862 kamar bengi wis dipesen ing 305 hotel kanthi total tamu 14,844, miturut data Otoritas Pariwisata Thailand.

Minangka tandha rong minggu wiwit mbukak salah sawijining tujuan plancongan sing paling gegayuhan ing donya, yaiku sing wani Phuket Skema kothak pasir lagi ditaksir lan dianalisis dening sawetara arsitek lan pemangku kepentingan.

Temuan utama saiki yaiku pasar Inggris nyebabake para turis Eropa bali kanthi 12% saka 4,568 wong sing tekan internasional nganti saiki (11 Juli) sing asale saka Inggris - sawijining kasunyatan pengamat industri negesake bukti hubungan sing wis dawa ing antarane UK lan Phuket, akses langsung menyang London saka Heathrow menyang Phuket International lan akeh permintaan.

Angka kasebut luwih disengkuyung karo keputusan pamrentah Inggris kanggo ora ngetrapake watesan karantina kanggo para wisatawan sing bali saka negara-negara sing diarani "Amber List", sing kalebu Thailand. Kawicaksanan iki kacarita nyebabake ana 23% pesenan preinan ing jaban rangkah dening Brits.

Total 168,862 kamar wengi wis dipesen ing 305 hotel kanthi jumlah tamu 14,844 lan rata-rata tetep 11-wengi, miturut Otoritas Pariwisata Thailand data tanggal 11 Juli.

Nggawe lan implementasine saka Phuket Sandbox minangka upaya kolaborasi ing antarane sektor publik lan swasta, lan meja bundar virtual iki bakal dipimpin dening perwakilan saka sektor pariwisata, perhotelan lan penerbangan, bebarengan karo analis industri lan ahli pemasaran.

"Iki langkah-langkah bayi, nanging nganti saiki kita kasurung pratandha," ujare Ravi Chandran, Direktur Laguna Phuket. "Pasar UK wis nanggapi kanthi cepet sanajan musim panas ing Inggris lan kita seneng nampani wong Inggris sing bisa ngerteni luwih saka 20 hotel sing teka nganti XNUMX%. Pasar utama liyane yaiku Thailand, AS, UAE lan Israel. ”

Kabeh turis internasional menyang Phuket kudu menjalani tes PCR biasa. Kanggo ngaktifake iki, Laguna Phuket bubar kerja sama karo Rumah Sakit Bangkok Phuket kanggo nyiyapake pusat tes sing akreditasi internasional ing lapangan, sing dadi pitung hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar