24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Seychelles ing jalur kanggo nggayuh target tekan 2021

Pariwisata Seychelles nampi rawuh pengunjung kanthi tambah
ditulis dening Kim Waddoup

Ana akeh sing kudu dirayakake ing pulau-pulau Seychelles wulan Juli iki. Pariwisata Seychelles ora mung mengeti 50 taun pembukaan bandara internasional sing nyambut gawe penerbangan komersial kaping pisanan, sing ing wulan Juli 1971 ngluncurake industri pariwisata kepulauan Samudera Hindia, nanging uga disambut ing dina sing padha ing taun 2021, yaiku pengunjung kaping 50,000 wiwit keputusan sing wani tanggal 25 Maret kanggo mbukak negara kasebut kanggo kabeh pengunjung sing divaksinasi utawa ora.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing Seychelles, diversifikasi lan vaksinasi mbayar dividen kanggo pariwisata lan ekonomi.
  2. Negara kasebut miwiti program vaksinasi ambisius saka wargane wiwit Januari 2021.
  3. Iki nggawe negara kasebut dadi puncak perhatian dadi negara sing divaksinasi paling gedhe ing donya, menehi strategi kanggo nglancarake kegiatan ekonomi utamane.

Dampak saka pandemi kasebut langsung lan nyebabake bencana ekonomi ing negara pulau sing ndeleng turune pengunjung mudhun dadi kurang saka 22 pengunjung ing wulan April taun lalu dibandhingake bumper 37,103 ing wulan April 2019, biasane wulan paling dhuwur nomer loro taun kanggo rawuh turis. Aliran devisa asing (kuitansi / pasokan devisa sing diowahi dadi rupee, sing mayoritas penghasilan pariwisata) rata-rata US $ 3 juta saben dina sadurunge pandemi turun dadi US $ 1.25 yuta saben dina ing wulan April 2020, US $ 0.43 yuta ing pertengahan April 2020, Bank Sentral Seychelles ngumumake. Kanggo 11 wulan sabanjure, periode Mei 2020 nganti Maret 2021, rata-rata US $ 1.72 juta saben dina.

Program vaksinasi ambisius para warga ing negara sing gumantung karo pariwisata diwiwiti saka Januari 2021, dadi perhatian global amarga negara sing paling divaksinasi ing donya, ndhukung Seychelles'Strategi kanggo ngluncurake kegiatan ekonomi utama lan wis mbayar deviden.

Nalika isih adoh saka 38,910 pengunjung Desember 2019, bumper 384,204 sing teka ing taun kasebut lan penghasilan pariwisata sing ing taun 2019 nyumbang 76 persen saka total aliran masuk, angka saka Bank Sentral Seychelles nuduhake manawa pemulihan, sanajan rapuh, isih apik lagi ditindakake.

Pangentukan pariwisata, dilaporake dening bank-bank sing nutupi valuta asing sing diowahi dadi mata uang domestik kanthi bisnis sing gegandhengan karo pariwisata, mudhun dadi US $ 1.1 yuta ing wulan Juni 2020. Saiki ana ing wulan Juni ing US $ 23 yuta utawa 59 persen saka US $ 38.9 yuta sing direkam wulan ing taun 2019.

Ing tanggal 25 Maret nganti 2 Juli 2021, rata-rata arus masuk valuta asing saben dina udakara US $ 2.44 yuta. Definisi lanskap pelanggan minangka pasar tradisional sing diterusake dening gelombang pandemi lan alangan kayata langkah-langkah kunci, syarat karantina lan watesan perjalanan, pejabat pariwisata lan transportasi negara kasebut lan operator sektor swasta wis ngupayakake pasar sumber liyane. menyang maskapai anyar lan charter, lan sambutan saka tanggal 25 Maret lan sakitar udakara 500 pengunjung rata-rata saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kim Waddoup

Kim Waddoup seneng urip ing bisnis turisme lan dadi 'Silver-Ager ”aktif ing Thailand. Dheweke nulis kanggo klompok umure kanthi artikel sing beda-beda kalebu topik sing relevan karo pensiunan sing manggon, utawa ngunjungi Thailand.

Penerbit http://meanderingtales.com/

Ninggalake Komentar